Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 10. joulukuuta 2014

10. luukku: Joulukalenteri

Ostin Playmobil-paketin ja jaoin sen osiin. Osat käärin pikkuisiin paketteihin ja laitoin Dominicin joulukalenteriin yllätyksiksi. Täältä ei saa Playmobilin valmiita joulukalentereita ja sellaisen tilaaminen olisi tullut todella kalliiksi, jotain siinä 80 euron kieppeillä kovien postikulujen takia. Kaikki nettikaupat, joista löysin kalenterin todella edullisesti, sanoivat töykeästi, ettei Chileen lähetetä. Chileen lähettävillä kaupoilla taas oli kovat hinnat ja vielä kovemmat postikulut. Höh!

Hetki ennen ensimmäisen luukun avaamista. Domskulla on jo saksetkin kädessä valmiina.

Ensimmäinen paketti oli muita suurempi, sillä siinä oli ambulanssi renkaineen. Tämän jälkeen paketeista alkaa tulla ambulanssin osia, kuten katto sireeneineen ja valoineen, patterit siihen, kuljettaja, sairaanhoitaja, paarit jne.

Wauuu, sanoi poika ja avasi yllätystä.

Taskullisen joulukalenterin olenkin tehnyt jo monta vuotta sitten ja siitä silloin postauksenkin tein. Kyllä on niistä ajoista onneksi sekä talomme neliömäärä sekä jouluilo moninkertaistunut!

3 kommenttia:

  1. Minä en pääse aiempaan postaukseen :(

    VastaaPoista
  2. Minä pääsen kyllä vanhempaan tekstiin. Ainoastaan sellaisen muutoksen huomaan, että blogin palstojen koknaisleveys on kutistunut (ruudullani n. 17 cm) ja sen myötä fonttikoko on pienentynyt (esim. itse en meinaa erottaa tekstiä kohdasta "You might also like"). Ja kommentointikin on hidasta, kun ei oikein meinaa nähdä kirjaimia....

    VastaaPoista