Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

24. luukku: kranssi

Pujotin eukalyptuksen lehdet sankaan. Molempiin päihin laitoin vielä boldon lehtiä tuomaan lisätuoksua. Eukalyptuksen siemenkodat liimasin rusettien päälle. Suihkutin vähän valkoista spraymaalia tuomaan huurteista tuntua ja maalin ollessa märkää ripottelin hilettä. 


Kieputtelin käpyjen ympärille hieman hopeista neulahuovutuksessa käytettävää Suomesta tilaamaani kuitua.

Älyttömän helppo ja nopea joulukoriste luonnonantimista! Tuon tekemiseen meni vartti. 

Inspiraation sain tästä joululehdestä. Lehden koristeissa on aina käytetty paljon eukalyptuksen lehtiä, oliivipuiden oksia ja  muita sellaisia oksia, joita täältä löytää helposti. 

4 kommenttia:

 1. Luonnosta löytyy monipuolista materiaalia askarteluun. Kaunis!
  Oikein mukavaa ja leppoisaa Joulua teille sinne Chileen! Terveisin Eeviregina -15 asteen pakkasista Pohjanmaalta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kranssi, hieman erilainen kuin täällä Suomessa on tapana tehdä. Hyvää Joulua Sinulle ja perheellesi! Meillä Savon sydämessä myös -15 asteen pakkanen ja kaunis luonto huurteisine puineen.

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuli kranssista. Peikkokukkulalle Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua! Joulukalenteriasi on ollut kiva seurata. Me täällä Suomessa nautitaan vihdoinkin talvisesta säästä ja te taas saatte nauttia valosta ja lämmöstä:).
  -sirpa-

  VastaaPoista