Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Plastikkakirurgiaa, laihdutusta, vartalonmuokkausta sekä gynekologiaa

Tahdotko näyttää 40 vuotta nuoremmalta kuin nyt? Peikkokukkulalla tehdään lanoliinihoitoja, jotka takaavat varman tuloksen jo puolessatoista tunnissa! Hoito on melko kivulias, mutta mitä siitä, kun tulos on näin vakuuttava! Tässä joulupukinmuori ennen ja jälkeen puolentoistatunnin neuloilla nakuttelun. Kulmat on nypitty, mutta väri ei ole vielä palautunut huulille.

Kaipaatko nopeaa laihtumista näin joulun jälkeen? Tuliko syötyä liikaa? Nopea laihdutushoito halvalla Peikkokukkulan klinikalla! Sinusta tulee niin laiha, että valo paistaa läpi.

Entiset housusi jäävät varmasti liian isoiksi!

Joskus taas ongelma voi olla päinvastainen...Puisevat, luisevat ukot ja akat saavat lihaa luidensa ympärille Peikkokukkulan klinikan lihotushoidoissa. 

Vau mitkä kurvit! Ukkeli odottelee vielä lihaksikkaita sääriä. 

 Hiuspidennykset tarjouksessa!

 Parturin palvelut taattua laatua!

Älkääkä unohtako vuosittaista gynekologin tarkastusta! Peikkokukkulan siistissä viihtyisässä klinikassa unohdat olevasi ronkittavana. Odotustilat ovat uuden tyylin mukaan samassa tilassa kuin tutkimushuone.

HAUSKAA VUOTTA 2015 toivottaapi koko Peikkokukkulan porukka!

23 kommenttia:

 1. Onpa uskomattoman upeat tonttumuori ja joulupukki! Tuokoon uusi vuosi kaikkea hyvää Peikkokukkulalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. �� Aivan huumori, vesi valuu silmistä nauraessa! Kiitos samoin hyvää alkanutta vuotta. Kiitän blogistasi, tämä on ilahduttavaa lukemista! T.Maria Pohjois-Pohjanmaalta

   Poista
 2. Hyvää UUtta vuotta Peikkokukkulalle!

  VastaaPoista
 3. kaikkea hyvää sinne peikkokukkulalle vuodelle 2015!!!!
  T:Arja

  VastaaPoista
 4. Hahhaah, sainpas hyvät naurut :D Hyvää Uutta Vuotta teille! -Minna

  VastaaPoista
 5. =0) Onnellista uutta vuotta!

  Ida Maria

  VastaaPoista
 6. Onpas erikoinen klinikka! Kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 7. Mukava postaus niin muodikkaista(?) hoidoista! Hyvää uutta vuotta 2015 Peikkokukkulalle niin kaksi- kuin nelijalkaisillekin:) t. Virpi England

  VastaaPoista
 8. Hei! Kiitos ihanasta blogistasi, joka on yksi parhaista. Pikkuisen pelkään koiria, omat lapseni ovat olleet koululaisia jo muutamia vuosia, inhoan käsitöitä. Nehän ovat blogisi pääasiat, koirat, Domskuli ja kaikenlainen näprääminen. Blogiasi suorastaan rakastan!

  Vienona toiveena olisi "chileläiset kuvat". Conceptionissa olevan kauppakeskuksen postaus oli tosi mielenkiintoinen. Näytä meille myös ei-niin-paraatipuolta Chilestä. Mukavaa alkavaa vuotta sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä meillä päin juuri ole muuta kuin ei-paraatipuolta, en vaan saa aikaiseksi kuvata sellaista. Instagramin puolelle olen laittanut sellaisia kuvia joskus. Oletko huomannut?

   Poista
  2. Hassua tosiaan, jos tykkäät blogistani, kun nuo kiinnostuksenkohteet eivät ihan mätsää :)

   Poista
 9. Tuo muorin kasvojen kohotushoito näytti todella tepsineen. Tuloskin oli paljon luonnollisempi kuin esimerkiksi botoxilla. Gynekologinen tutkimustuoli vaikutti, anteeksi vain, aika epämukavalta.
  Pientä hienosäätöä vielä, niin voit pistää pystyyn Peikkokukkulan kauneus- terveysklinikan :)
  Tuokoon alkava vuosi kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi - Fiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gynekologinen tutkimustuoliko epämukava? Piti oikein mennä katsomaan kuvaa uudestaan ja meinasin kuolla nauruun! Mieti, jos tuollaisessa asennossa tosiaan pitäisi olla!

   Poista
 10. Oikein hyvää uutta vuotta koko peikkokukkulan väelle!
  T:Minna

  VastaaPoista
 11. Täällä myös yksi blogisi fani, ja haluan nyt kommentoida (vaikka en juuri koskaan kommentoi kenenkään postauksia - ehkä tämä kuuluisi tuonne alemmaksi, edelliseen kirjoitukseesi, mutta pelkään että sitä ei enää sieltä lueta!) Pidän blogistasi juuri siksi että olet rehellinen sen suhteen miltä sinusta Chilessä tuntuu. Minä olen asunut parikymmentä vuotta Chilen naapurissa, ja voin allekirjoittaa aivan kaiken mitä kirjoitit vastaukseksi erään (toisen!) anonyymin "valitukseen" siitä että suhtautuisit jotenkin alentuvasta chileläisiin. Suomesta tai mistä tahansa muusta hyvinvointimaasta käsin on niin helppoa yrittää ohjailla meitä täällä kolmannen maailman luokkayhteiskunnan keskellä asuvia miten pitäisi suhtautua köyhiin, slummeihin, luokkaeroihin jne kun ei tarvitse itse päivittäin tuskailla yhteiskunnan epäkohtien kanssa. Latinot nyt vaan eivät ole yhtä rehellisiä ja ahkeria ja lainkuuliaisia kuin suomalaiset (ja tietenkin tiedän samalla että ovat lämpimiä, sympaattisia ja auttavaisia ihmisiä jotka osaavat juoda alkoholia ilman humalahakuisuutta), ja on parempi hyväksyä tämä tosiasia ja elää sen kanssa joko paikanpäällä tai jos ei sitä kestä, jossain helpommassa maassa. Ymmärrän niin täysin kuvaamasi täkáläisten piittaamattomuuden hyvälaatuisia käsitöitä kohtaan, vain yhden esimerkin mainitakseni - oma kotini on täynnä äitini käsin tekemiä tekstiilejä (pellavaliinoja, mattoja, käsinpainettuja upeita verhoja), ja paikallisille olisi todellakin täysin sama jos olisin ostanut kaiken läheisen supermarketin halpaosastolta. Ihmisiä naurattaa kun kerron heille että suomalaiset tuntevat astioiden muotoilijoita ja osaavat tunnistaa astioiden merkkejä - he vastaavat että mitä väliä sellaisella asialla voi olla kun kaupasta saa kymmenes- ellei peräti sadasosan hinnalla aivan samannäköisiä Kiinassa sarjatuotantona tehtyjä astioita. Täkäläiset ongelmat - korruptio, rikollisuus - ovat niin suuria että ei riitä enää energiaa alkaa metsästää jotain design-tuotetta. Ymmärrän niin täysin sen mitä kerroit yleistämisestä - eivät toki kaikki täkäläiset ole sivistymättömiä, mutta aika suuri enemmistö valitettavasti kyllä. Oma mieheni on korkeasti koulutettu ja jatkuvasti eri puolilla maailmaa matkustava ihminen joka osaa arvostaa laatua, mutta se ei tarkoita että paikallinen enemmistö olisi samassa tilanteessa. Eräs mieheni ystävä sanoi kerran minulle että hän tuntee enemmän samankaltaisuutta minun, toiselta puolelta maailmaa tulevan ihmisen kanssa kuin paikallisen slummiasukkaan kanssa joka on sentään hänen maanmiehensä. Kulttuurierot ovat valtavia, ja hyvin usein niillä ei ole paljonkaan tekemistä maantieteellisten rajojen kanssa. Niiden tunnustaminen ja tunnistaminen ei ole snobbailua eikä itsenä ylentämistä, vaan tosiasioiden näkemistä. Kiitos blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen. Tämä teksti olisi voinut tulla minun kynästäni. Kiitos vertaistuesta! :)

   Poista
 12. Hahahhaha hauska postaus!! Pakko myöntää, että minäkään en ole koiraihmisiä enkä osaa ommella tai tehdä käsitöitä mutta vuosia olen blogiasi tykännyt seurata. Kyllä myös varmasti ulkosuomalaisuus yhdistää.

  VastaaPoista
 13. Se on tuo naisen elämä.....yhtä remppaa.Hyvää Uutta Vuotta koko peikkokukkulan porukalle.

  VastaaPoista
 14. Ihana piristysruiske!! Onnea ja iloa uudelle vuodelle!!

  VastaaPoista
 15. Olet kyllä mainio! Täällä nauraa kikatin plastiikkakirurgisille ym. toimenpiteillesi. Kirjoitat niin elävästi asiasta kuin asiasta.

  Kaikkea hyvää ja kaunista elämäänne sinne Peikkokukkulalle! <3

  VastaaPoista