Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Uusi koira perheessä

Perheeseemme muutti joulun alla uusi koira. 


Löysin sen käytettyjen vaatteiden liikkeestä. Tänne Chileen roudataan USA:sta konttikaupalla vanhoja vaatteita ja leluja, joita sitten myydään "Ropa Americana" -kaupoissa. Varsinkin joulun alla kauppojen korit pursuavat pehmoleluja. En voinut olla ostamatta tätä vanhaa terrieriä.


Onko tämä mielestänne 60- vai 70-luvulta? Materiaaleja katsoen ei voi olla uudempi.

6 kommenttia:

 1. Ihana "vanha" terrieri! Ja samoin nuo sohvatyynyt... Toile de jouy -kangasta, oletko ne itse ommellut? Oikein hyvää loppuvuotta sinulle, Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen ommellut sohvatyynyjen päälliset itse. Niissä on vetoketjut, jotta voin pestä päällisiä helposti ja usein.

   Poista
 2. Ikkunalaudallakin näyttää joku hauva kipittävän :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Yritin tilata Chihulleni sinistä pipoa,niin ilmoitti ettei s-postisi mia.emilia@gmail.com ole toiminnassa. kävin uudestaan michiandian sivuilla ja löysin tämän blogin.mielenkiintoista...muuten aputyttösi on väärässä...Saksssa on joulukyntteliköitä,tosin ei niin suosittuja kuin Suomessa. Asuin Düsseldorfissa 12 vuotta niin tiedän . :-) Teetkö vielä pipoja? Chihuni on 8v uroskoira painaa yli 3kg,ihan normikokoinen,hoikka ja lihaksikkaampi kuin yleensä kun juostaan välillä lenkillä kovaa. Kaikkea hyvää sinulle j perheellesi Peikkokukkulalle!! t. sari . s-posti osoitteeni on rasarii5@yahoo.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kyllä tuo s-postiosoite toimii. Outoa, jos olet saanut tuollaisen viestin. Eivät tosiaan ole kyntteliköt sitten yhtä suosittuja kuin Suomessa, koska aputyttö ei ollut sellaisia ennen nähnyt ja on kuitenkin koko ikänsä siellä asunut. Joku muukin kertoi kommenteissa, että Saksassa on kynttelikköjä. Ai niin, teen toki pipoja. :)

   Poista