Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Ewok

Hei! Minä olen saanut virallisen nimen ja se on Ewok Pinky Paws. Miksi minusta tuli Ewok?

Kuulemma yhdennäköisyyttä löytyy jonkun toisen Ewokin kanssa:

Minä olen väriltäni sininen. Minussa on myös vaaleaa, eikä ihmismami tiedä, mitä hän laittaisi rekisteröintipapereihin väriksi. Hän ei ole varma, onko minuun tulossa bayo-väriä vai ei. Hänen täytyy soittaa Kennel Clubin tarkastajalle neuvoa kysyäkseen. Laittaako tricolor vai bicolor vai azul-bayo (=tan)-blanco vai azul-blanco? Ja onko vaalea väri minussa blanco vai creme? Ja mitä jos en olekaan aikuisena enää azul (=sininen?) Mami on ihmeissään, kun ei oikein tiedä, miten tässä maassa toimitaan värien kanssa.


Minä olen kahdesta pentueesta ainoa pitkäkarvainen chihuahua. Mamin mielestä minä olen kaikkein suloisin. Mami on surullinen, sillä Chilessä pitkäkarvaisia ja lyhytkarvaisia chihuja ei saa risteyttää, joten minä en saa jäädä Peikkokukkulalle asumaan. Minä muutan isona toiseen perheeseen. Mami lupasi, että se perhe on vielä parempi kuin Peikkokukkulan porukka. Mami sanoi, että kyllä sellainen perhe löytyy, kun odotamme kärsivällisesti.

Minä ole kova juoksemaan, vaikka huomenna vasta täytän neljä viikkoa. Olen paksu pallero. Rakastan nukkumista. Olen jo alkanut syödä penturuokaa mössättynä. Se on herrrrkullista! Minä olen pari kertaa jo murissutkin:) Leikin siskoni ja veljeni kanssa ja sitten taas nukumme toistemme päällä. Emoni Zara pitää meistä hyvää huolta, mutta isämme Choko Bombis Bombis ei välitä kuin vilkaista sivusilmällä.

10 kommenttia:

 1. Mikä suloinen pentunen!! Super-hurmaava!!

  VastaaPoista
 2. Onko pennuille jo ostajat tiedossa ja jäävätkö kaikki Chileen?

  VastaaPoista
 3. Pieni sininen hurmuri! Unelmani on saada vielä joskus oma sininen hauva.
  Onnea pikkuisten taipaleelle!

  VastaaPoista
 4. Tiina-Mari: Eikö olekin!

  Maarit: Santiagosta monet kasvattajat ovat ottaneet yhteyttä ja lisäksi täällä Concepcionin lähettyvillä on ihmisiä, jotka odottavat varsinkin lemmikkitasoisia pentuja meiltä. Chilessä juttu kuitenkin on niin, että ihmiset ovat kauhean kiinnostuneita, kunnes asia on ajankohtainen, Silloin ostajat kaikki katoavat:/ Eli yhtään varmaa ostajaa ei ole, emmekä ole edes näistä vielä mihinkään ilmoitelleet. Suomestakin on pentuja kyselty, mutta en ole ottanut maahantuonnista selvää, enkä meinaakaan ottaa, ellei joskus joku ihan oikeasti todella tosissaan kiinnostu.

  Piitu: Oma sininen hurmuri varmaan sinullekin vielä löytyy, jos olet kärsivällinen.

  VastaaPoista
 5. Ihania pentuja ja söpöt kirjoituksesi heistä.
  ONNEA teille kaikille ! :)) <3
  Terveisin Raija "dollynoomi"

  VastaaPoista
 6. ♥♥♥♥♥voi hyvänen aika♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 7. Heippa! Pentu on väriltään blue fawn, eli siitä tulee isona sellainen beigen värinen ja joissain kohtaa voi olla tummempaa, esim. selässä ja hännän päällä. Tässä yksi pk blue fawn arkistoistani: http://i4.photobucket.com/albums/y136/Chihuahua_Nemo/Nemos%20puppies/Bruno1v4.jpg

  VastaaPoista
 8. Hihhih, tiettyä yhdennäköisyyttä Ewokeilla on! Hurmaavan ihana pentu - niin kuin ne kaikki! Pennut ovat yllättävät erinäköisiä ja eri luonteisia jo noin pikkuisina. Mahtaa olla hienoa seurata niiden kehitystä!

  VastaaPoista
 9. Minä myös ottaisin tämän...huoh, mutta ei ne mummotkaan kaikkea saa. Näin olen noille lapsenlapsille sanonut ;)

  VastaaPoista