Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Pilkullisia herkullisia

Viimeaikoina olen lahjonut itseäni parilla pilkullisella söpöllä jutulla. Kerroinkin jo Santiagon reissustani ja käynnistä Laura Ashleyn liikkeessä. Olisin tahtonut ostaa muutaman pilkullisen astian, mutta liikkeessä ei ollut yhtäkään pilkullista astiaa myynnissä.


Sen sijaan löysin muovitettua pilkullista kangasta. Koska täältä ei löydä vahakankaita eikä kernejä, olin iloinen löydettyäni näin nättiä kangasta. Se oli nyt tarjouksessa ja maksoi hieman yli 10 euroa/metri.


Nämä suloiset mukit olen tuonut Suomesta.


Concepcioniin on tullut uusi erikoisliike, jossa myydään teetä, haudukkeita, maustekahveja ja kaakaoita. Liike on kyllä vähän hankalassa paikassa kaukana keskustasta, mutta sopivasti klinikan vieressä, jossa minun piti käydä lääkärillä. Lääkärikäynnin jälkeen voi ostaa itselle palkinnoksi jotain hyvää. (Pelkään ja inhoan kaikenlaisia tutkimuksia ja lääkärikäyntejä, joten käytän yhä tällaista lapsellista palkintomenetelmää...)


Tämän luksuskaakaon ostin kylläkin ihan vain purkin takia;) Chilestä ei saa söpöjä peltitölkkejä, joten iskin silmäni heti tähän. Itse kaakao ei kyllä ole mielestäni yhtään sen parempaa kuin tavallinen halpiskaakaokaan. Nyt voin sitten laittaa aina halpiskaakaon tähän hienoon purkkiin ja tuntea arjessani luksusta joka päivä :D
---

Luksuslauantaita teillekin!

4 kommenttia:

 1. Hei Mia,
  kylläpä uusi liinasi näyttääkin hyvältä.
  Tosi pirtsakka ja sopii teille hyvin.

  Kiva juttu tuo itsensä palkitseminen lääkärissä käynnin jälkeen - pitäisköhän ottaa mallia. Minä olen aina inhonnut lääkärissäkäyntejä :(

  Suloisia nuo koiravauvat ԼƠƔЄ♥

  VastaaPoista
 2. Taidankin ottaa oppia ja lähteä etsimää jo etukäteen jotain pientä kivaa palkitsevaa -maanantaina hammaslääkäri nimittäin!

  Ihanaa hauvavauva-viikonloppua♥

  VastaaPoista
 3. Ainosofia: Mitä kurjempi lääkäri, sitä kalliimpi palkinto ;) (...jos siis lääkärikäynnin jälkeen enää on varaa sellaiseen...)

  Pepi: Palkinnon saa ostaa vasta lääkärin jälkeen, ei ennen sitä ;D

  Lennu: Tarkoitatko Olivian pentukuvaa? Se onkin aivan ihana.

  VastaaPoista