Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Sekarotuinen Moppe

Olen nyt pistellyt Espanjaan lähteväksi tällaista Moppe-taulua. Chilessä on paljon sekarotuisia katukoiria ja ne olivat inspiraationi tähän tauluun. Taulun nimi onkin alunperin "Quiltro Chileno". Eriväriset raidat ja pilkut kuvaavat rotujen kirjoa. Tämä kuvan taulu ei ole vielä valmis. Joskus on ihan hauskaa näyttää keskeneräisiäkin töitä.


Olen näitä samaisia Moppeja myynyt sekä Chilessä että lähettänyt Suomeen. Jokainen Moppe on oma yksilönsä. Yhtäkään täysin samanmallista tai -väristä Moppea ei ole olemassa. Olen värjännyt kaikki villat itse. Pohjan valkoinen on värjäämätöntä lampaanvillaa ja ruskea on värjäämätöntä laamanvillaa. Moppetaulu ripustetaan keppiin. Jos sinä tahdot Mopen kotiisi, tilaapa sellainen Peikkokukkulan Pajapuodista!

2 kommenttia:

 1. Hei Mia,
  oma Moppeni saapui viime tiistaina ja olemme kaikki siihen rakastuneet.
  Se on IHANA! Taulu on niin ilmeikäs, positiivinen... en osaa kuvailla, mutta sitä katsoessa tulee hyvä mieli.
  Ja kaiken kruunasi se, että pyysin lähettämään siihen sopivan kepin mukana. Tämä arraya -oksa(meniköhän oikein?)täydensi kaiken.
  Kiitoksin ihanasta taulusta
  Terttu

  VastaaPoista
 2. Terttu: Ihanaa kuulla, että Moppe saa hyvälle mielele!

  Oksa on arrayan-puusta.

  VastaaPoista