Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Tsunamia odotellessa

Japanissa oli vähän aikaa sitten valtava maanjäristys. Se oli voimakkuudeltaan 8,9, eli samaa luokkaa kuin Chilen viime vuoden 8,8 richterin asteikolla. Olette varmaan nähneet televisiosta jo tsunamin, jonka maanjäristys aiheutti Japanissa. Tällä hetkellä Chilen rannikko on tsunamivaarassa. Kouluja ja rannikkoa evakuoidaan varmuudeksi. Ensin mahdollisen tsunamin pitäisi mennä Hawaijille, sitten Pääsiäissaarille ja illalla se ehkä saapuu Chilen rannikolle. Peikkokukkula on kaukana merestä, joten meillä ei ole mitään hätää.
---
Täällä on tänään sadepäivä. On ihan ihmeellistä, kun pitkästä aikaa luonto tuoksuu. Seisoin ulkona nuuhkimassa ilmaa. Ihanaa!

Olohuoneen nurkassa Zara ottaa lomaa pennuistaan. Se ei tiedä tsunamivaarasta mitään.

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti ehtii tsunami laantua ennenkuin Chilen rannoille ehtii..

  VastaaPoista
 2. Kamalia tuollaiset tsunamit! Toivottavasti tosiaan laantuu, ennenkuin teille asti tulee. Onhan teillä ollutkin ihan tarpeeksi jo niitä maanjärjestyksiä (serkkuni sanonta 3-vuotiaana)!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Surullisia uutisia maailmalta kantautuu tänne suomeen:(

  VastaaPoista
 4. Lueskelin tuossa muutamia juttuja taaksekin päin kun ei ole tullut vähän aikaan poikkeiltua. Kiva oli katselle koiruliineja ja lueskella Santiagon reissusta.
  Tsunami lienee jo hieman laantunut sinne teidän suunnalle ehdittyään. Surullinen juttu kokonaisuudessaan. Luonnonvoimat ovat kyllä ihmeellisiä ja mahtavia, kyllä on ihminen ja sen rakennelmat pieniä ja heikkoja...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne. Teen postauksen aiheesta vastaukseksi.

  VastaaPoista