Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kaik yhes koos;)


Tänään alkoi meillä puhaltaa uudet tuulet. Tästä päivästä lähtien kaksi pentulaumaa saavat olla yhdessä porukassa. Yöt ne kuitenkin vielä tulevat nukkumaan omissa pesissään omien emojensa kanssa. Päivät saavat pennut leikkiä ja nukkua isommassa porukassa. Katsokaapa noita kahta taaimmaista! Siellä Anastasian pentu Dianella halii jo Zaran pentua Ewokkia! Ne olivat niin hellyyttävä näky, kun nukkuivat tuolla tavalla jo tunnin tutustumisen jälkeen. Dianella selvästikin päätti valita paksuimman ja pörröisimmän kaverin pitämään hänet lämpimänä, kun oli viileä syksyinen päivä.

5 kommenttia:

 1. Kuinka monta niitä pentuja on yhteensä?

  Kuinka monta pentua chihut yleensä saavat?

  Minulla on nyt pieni länsigöötanmaanpystykorva Onni, 9 vko :-) Se on minun pieni Onni Manninen :-)

  VastaaPoista
 2. ♥voi pieniä♥ :DD

  VastaaPoista
 3. On ne suloisia, erikseen ja yhtenä kasana :)

  VastaaPoista
 4. Tuulispää: Zara sai kolme pentua ja Anastasia sai kolme pentua. Normaalisti parikiloiset chihut saavat 1-3 pentua. Noin kolmikiloiset chihut voivat saada 1-5 pentua. On kyllä sellaisiakin superemoja, jotka ovat saaneet 6-8 pentua, mutta se on harvinaista. Kahdeksan taitaa olla ennätys chihuilla, jos oikein muistan.

  Onnittelut Onnista!

  VastaaPoista