Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Yövalo

Tänään tahdon näyttää teille hauskan löytöni Santiagosta: teekannuyövalon!

Oletteko nähneet tällaisia joskus? Minä en.Teekannuyövaloa pidän keittiössä iltaisin, kun muut valot ovat pois päältä. Se tuo mukavasti tunnelmaa. Melkein kuin kynttilä palaisi siellä. Huomatkaa Suomesta tuotu tiskiharja;)


Kannun saa helposti kierrettyä auki ja vaihdettua lampun.


Lamppu on sama kuin mitä jääkaapeissa käytetään.
---
Ja minä suuntaan taas keittiöön linssipadan tekoon. Olohuoneen lattia on täynnä villakasoja. Alan tänään tehdä tilauksesta yhtä villataulua. Olen myös kuvannut uusia malleja Michlandian valikoimaan. Peikkokukkulalla siis täysi hyörinä päällä, kuten tavallisesti:)


9 kommenttia:

 1. Voi tuommonen täytyy minunkin saada. Toiskohan tyttöni Heinäkuiselta matkaltaan tuliaisiksi :) Saako niitä jostain määrätystä kaupasta...kerrotko...oonko röyhkeä, kun utelen tämmöisiä?

  VastaaPoista
 2. Helmilankaa: Mitä röyhkeää tuossa nyt voisi olla :D En ole koskaan nähnyt näitä missään muualla kuin Santiagossa Parque Araucon kauppakeskuksessa kolmannessa kerroksessa Laura Ashleyn liikkeen viereisessä pikkuliikkeessä, jonka nimi on CapD'or. Toivottavasti niitä on vielä heinäkuussa!

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska lamppu :D
  Mullekin moinen kelpais -talvisin koti on tosi pimeä ja pieni sievä yövalo olis poikaa ...

  VastaaPoista
 4. Mitä noista pienistä raanoista lampun molemmin puolin tulee, vai onko ne koristeita.
  (Toinen utelias.)

  VastaaPoista
 5. Tuntuiko tämän öinen maanjäristys teillä?
  -SatuSanna

  VastaaPoista
 6. Meillä on noita parikin kappaletta eri värisinä. Posliiniosa on vain vähän eri mallinen. Jokunen vuosi sitten ostettiin Turkista.
  Muuten kivoja, mutta kuumenivat ihan hurjasti, vaikka meidän lampuissa ei ole tuota kannun kantta eli ovat ylhäältä auki. Lasten kanssa en enää uskalla käyttää yövalona matalalla. Tuollaiseen paikkaan kyllä sopii.

  VastaaPoista
 7. Sirkku: Toisesta kraanasta tulee valmista kaakaota ja toisesta ihanaa vihreää teetä!

  ...vitsivitsi....(tulisikin!)kraanat ovat vain koristeita, eivätkä edes lopullisessa paikassaan. Odottelen pienimuotoista keittiöremonttia, jolloin kraanatkin varmaan löytävät paremman paikan.

  SatuSanna: Olen nukkunut kuin tukki, enkä tiedä mistään järistyksistä mitään.

  Anonyymi: Minäkin huomasin, että kannu kuumenee tosi paljon. Mutta ei siitä tosiaan ole huolta tuossa pöydän päällä.

  VastaaPoista
 8. Onpas söpö lamppu ja teidän keittiökin näyttää tosi ihanalta. Noi tiskiharjat on varmaan pirkan tiskiharjoja, minäkin niitä ostin muutaman silloin kun niitä sai noissa ihanissa väreissä.

  VastaaPoista