Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 23. lokakuuta 2010

Ikkunalauta-asukkeja

Nämä ihanaiset ostin Suomilomallani Lappeenrannan Livinkistä. Osaisin itse tehdä aivan samanmoisia, mutta joskus jokin vain kolahtaa niin, että se on pakko saada! Sitä paitsi ei sitä JAKSA tehdä kaikkea itse, vaikka osaisikin, eikö niin?

Joskus jopa sorrun ostamaan koiranvaatteita chihuilleni...vaikka tosissani yritän olla kovana asian suhteen. Chihumme eivät tarvitse vaatteita ja jos tarvitsevat, niin sitten minun pitäisi ne tehdä, kun kerran teen niitä muillekin. Joskus vaan on pakko saada joku ihanainen!

-

Ostatko sinä usein tuotteita, jotka voisit valmistaa myös itse?

(nyt ei puhuta ruuasta, pullista, kakuista tms.)

3 kommenttia:

  1. Olen itsekin katsonut noita Livinkissä, aivan ihania! Juuri tänään ostin tytölleni joululahjaksi Mailegin pupuja, vaikka osaisin tehdä samanlaisia itsekin. Ajattelin vain omaa selkä- ja niskaparkaa, ettei tämä äippä ole ihan jumissa sitten jouluna :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon yrittänyt päästä tarkoituksella pois tosta "en osta mitään, kun voin tehdä kaiken itse" -syndroomastani. Istanbulissa asuessani kaveripariskunta tottui hyvin pian siihen, että sanoin aina joka asiasta "teen se itse" ja siitä tuli heille suorastaa vitsi :D Musta on kuitenkin myös kivaa ostaa ja sillä tavalla tukea muiden tekemää käsityötä ja taidetta. Ja jotenkin saada mukaan kotiin palan sitä rakkautta, jolla jotkin käsityöt on selkeästi tehty. Heh, vähän lapsellista varmaan, mutta ei se mitään.

    VastaaPoista
  3. Ostan, vaikka teenkin itse monta juttua. Pitää muistaa koettaa löytää tasapaino :)

    VastaaPoista