Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Salin kesätunnelmaa

Huh, nyt tuntuu, että koira-aiheisia postauksia on ollut niin paljon, että pursuaa jo korvistakin...anteeksi teille ei-koiraihmiset. Moppe-postaukset kuitenkin olivat ennaltasuunnittelematon aihe. Nyt tahdon näyttää teille, miten yläkerran saliin on tullut kesätunnelmaa. Meillä on täällä niin ihania keväisiä päiviä, että oli pakko saada jotain ruusuista tunnelmaa yläkertaan!

Tästä mennään makuuhuoneeseemme. Kuten näkyy, sielläkin on vaaleanpunainen ja vaaleansininen lisääntynyt kevään kunniaksi:) Nuo valkoiset pilarijalustat toimme keskustan asunnostamme, jonka maanjäristys on raadellut. Oli muuten pelottavaa mennä sinne 11. kerrokseen. Seiniä oli kaatunut, muureissa oli isot reiät, kaikki kaakelit olivat pudonneet seiniltä. Ihmisten vessoihin näki ja toimistot olivat romuna. Ei ollut sähköjä, vaan lamput ja sähköjohdot roikkuivat raatoina lähellä lattiaa. Taskulampun kanssa suunnistimme asuntoomme ja jouduimme murtamaan oven! Noiden jalustojen päällä oli kaksi "jumalapatsasta", mutta ne olivat molemmat hajonneet. Nuo pilaritkin ovat vähän lohkeilleet, mutta sehän on vain muisto maailman viidenneksi voimakkaimmasta järistyksestä! On sitten jotain, mitä näyttää lapsenlapsille;)
-
Pilarien päällä on vanhat nukenpäät, jotka olen tuonut Suomesta. Seinässä on Suomilomaltani ostamani vanhanaikaiset koirapostikortit. Laitoin ne vain maalarinteipillä seinään, mutta meinaan hankkia niille kaikille kehykset.

Kesätunnelmaa tuovat hellemekkoni, jonka ostin vuonna papu Indiskasta, sekä hellehattuni, joka on Chilestä. Seinässä roikkuvat mieheni äidin vanhat sakset. Tyynyjen päälliset olen ostanut ja ommellut Ikean kankaista. Kesäinen matto on New Yorkista Conway-liikkeestä, josta saa aina kauhean halvalla kaikkea kivaa. Tuokin matto maksoi 5 dollaria ja se on käsin tuftattu! Onkohan siellä ihan puhtaat jauhot pussissa?


Huonon futonsohvamme peittää untuvatäkki. Minulla ei ole mitään parempaa siihen.

Pupu ja Hissuvavvu ovat Suomesta.

Ja tässä vielä maanjäristyksestä pelastuneet hieman lohkeilleet jalustat.


Ihanaa sunnuntaita teillekin :)

8 kommenttia:

  1. Ihanan valoista ja kesaista!

    Ja minusta on vaan mukava lukea koirapostauksia :). Kirjoittelenhan niita valista aina itsekin ;).

    VastaaPoista
  2. Oi, teillä on kesä tulossa. Ihanan kesäistä tuo sisustus.

    Kirjoittele vaan koirajuttuja. Mielenkiinnolla odotin postaustasi siitä "vierailulla" käyneestä :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanan kesäisen ja raikkaan näköistä! Tuossa sohvassa olisikin kiva loikoilla kirjan seurassa!
    Eikö taloa ole lainkaan alettu korjaamaan järistyksen jälkeen?Onneksi saitte edes jotain ehjänä pois sieltä...

    VastaaPoista
  4. Teillä on todella viihtyisää, ja kuvista välityy kesän odotus.
    Peikkokukkulalla on nyt tilaa.

    VastaaPoista
  5. Mukava kesätunnelma. Nyt vasta sain luettua nuo viimeisimmät Moppe-postaukset. Hyvä kun ratkaisu löytyi, tai se, että Moppe teki ratkaisun itse jos niin nyt voi sanoa. Ei varmasti ollut helppo tilanne.

    VastaaPoista
  6. Suloista kauneutta...! Ihanat sävyt sopien mielestäni vuodenaikaan kuin vuodenaikaan, mutta teillä KEVÄT sopien täydellisesti, minusta ilmavan näköistä ja valoisaa..valoa rakastan, joka on just nyt suotu tännekin tällä hetkellä aurinko valaisee koko kodin!
    OI suloissen koiran tarinaa sydämestäni rukoilen anna hänelle Onni asua rakkaitensa luona!, ken ja kuka se sitten onkaan ja Onnellinen elämä loppuun asti!

    VastaaPoista
  7. Yaelian: Rakennusta ei ole alettu vielä korjata, sillä siitä ollaan tekemässä jotain virallista kuntokartoitusta, joka vie kuukausia. Tällä hetkellä ilmeisesti tapellaan siitä, mikä firma saa sen tehtäväkseen, sillä hintaerot ovat huimia.

    VastaaPoista
  8. Hei Mia.. olen uusi Facebookissa -ostin oman tietsikan(läppärin) syyskesällä.. ja hankiuduin faceen nkun maailmalla olevat lapseni puhuivat facejuttuja aina joskus..
    Paripäivää sitten löysin pari askartelunohjaajakoulukaveria v. 1992-94. ja sitten Nykopin Piitun ja sitt Mappu ! ja nyt Mapun sivuilta huomasin sinut. ja luin kitrjoituksiasi..
    Dollynoomivihkot jumittuivat 2v.-takaperin Vaajakoskelle ja siellä ne vaan ovat.. -liekö jo kadonneet kokonaan..
    Minä myin asunnan taloni keväällä -09 ja muutin yksin keutuun keskustan tuntumaan kerrostalo-osakkeeseen..1-kerros, kolmio.
    Lämpimin Terveisin Raija Palomäki

    VastaaPoista