Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 25. lokakuuta 2010

Pinkki tekee iloiseksi!

Tänään minut teki iloiseksi vaaleanpunaiset asiat.


Vaaleanpunaiset ruusut ovat aukeamassa, vaaleanpunaiset petuniat koristavat ovemme molempaa puolta ja roikkuvat talonedusviidakossamme. Vaaleanpunaiset pelargoniat aukesivat juuri ja minä sain valmiiksi pinkin pedin chihuillemme! Ja vielä jymyuutinen: ostin itselleni PINKIN KANNETTAVAN TIETOKONEEN! Olen nii-iin iloinen:)
---
Ja kun kerran tietokoneista tuli puhe, niin minun pitää kysyä teiltä yhtä asiaa. Sain tänään sähköpostia yhdeltä lukijalta ja hän kertoi, ettei saanut millään jätettyä kommenttia, vaan koneeseen tuli virheilmoituksia. Hän kertoi käyttävänsä Chrome-selainta. Onko teillä muilla hankaluuksia jättää kommentteja? Voiko hankaluus jotenkin liittyä selaimeen? Ja vielä: tietääkö joku, mitä minun pitäisi tehdä, jotta hankaluudet loppuisivat. Jollette siis pysty vastaamaan kommenttilootaan, niin tässä vielä s-postiosoitteeni: mia.emilia@gmail.com
---
Pinkkejä unelmia kaikille!

11 kommenttia:

 1. Suomessa meillä on Savonlinnan korkeudella lunta! Kommenttiloota toimii ainakin Mozillalla ja Explorerilla, kun on google-tili ja kun kirjoittaa sanavahvistuksen...

  VastaaPoista
 2. ihania pinkkiä juttuja!!!käytän chromea ja hyvin pelittää!

  VastaaPoista
 3. Anne Rovaniemeltä26. lokakuuta 2010 klo 3.07

  Hip hei :) Nyt tulee minullekkin tämä komenttilaatikko näkyville. Eilen ei tullut laisinkaan, vain monta riviä virheilmoituksia. Olisiko ollut sitten hetkellisesti käpy tai bitti jossain poikittain :)

  VastaaPoista
 4. Ihan pakko pitkästä aikaa jättää viesti, kokeilla toimiiko kommentoiminen, käytän itse Mozillaa.

  VastaaPoista
 5. Minulla on Chrome,eikä ole kertaakaan ollut hankaluuksia tänne kommenttien jättämisessä...

  VastaaPoista
 6. Oi, mä niin haluasin myös pinkin läppärin- mutta ei taida olla mitään hyvää tekosyytäkään ostaa nyt kolmatta läppäriä kahden hengen talouteen..

  VastaaPoista
 7. Tulin taas ihastelemaan söpöläisiä hauvoja ja kauniita kuvia :) Meillä on fleecehuppari ja toppis olleet jo kovassa käytössä.

  VastaaPoista
 8. Mia, mulla on nyt blogissani pinkki uusi kamerani;-) sekä myös postausta näistä tietokoneongelmista.

  Mutta että pinkki tietokone! Tahtoo myös!

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihana vaaleanpunainen läppäri :)...ja tuo chihun peti :)
  Google Chromea käytän ja näyttäisi onnaavan kommentointi :)

  VastaaPoista
 10. Mistä tuollaisen läppärin saa *_*
  En vaan löydä valmiiksi pinkkiä vaikka kuinka googletan, tällanen ois kans ihan nätti
  http://designskins.fi/fi/kappale/laeppaerit/apple/powerbook-g4-15/illustrationen/floralexplosion/#panel-1

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Läppäri on Sonyn Vaio. Chilessä näitä myytiin ihan tavaratalossa. Luulisi Suomessakin olevan, kun siellä on niin paljon enemmän valikoimaa kaikessa kuin täällä.

  VastaaPoista