Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

L-L-L-L

Luna Lunde Late Loikoilee.

1 kommentti:

  1. hei!
    Aloin aikani kuluksi lukea juttujasi ja esittelyjäsi ihanista koiristasi. Voi kuinka kivasti kuvaat niitä ja kirjoitat niistä.Jutuistasi huokuu välittäminen ja rakkaus eläinystäviin.Olen itsekin aivan mahdottoman eläinrakas. Välillä tuntuu että se menee joskus liiallisuuksiin. En voi esim. lukea lehdistä mitään juttuja jos eläimille on tehty jotain pahaa ja jos satun vahingossa lukemaan mietin sitä kauan, itken ja sydämeen sattuu. Tällähetkellä kodissani asustaa viisi koiraa ja neljä kissaa.Aivan erityisen rakkaita kaikki. Olen neljä koirista `pelastanut`huonoista oloista.
    Eläinrakkalle on kova paikka kun kohtaa kaltoin kohdellun eläimen.Joskus käydessäni ulkomailla minä murehdin laihoja nälkäisiä kissoja ja surusilmäisiä kodittomia koiria, haluaisin heti paikalla pelastaa ne kaikki,osa lomasta on aina pilalla. Tuntuu että varsinkin etelässä eläimiä kohdella todella huonosti.
    Mutta ymmärrän etten voi pelastaa kaikkia maailman eläimiä vaikka kuinka haluaisin.Mutta yritän antaa omilleni niin paljon rakkautta ja hellyyttä kuin pystyn.

    On todella mukavaa lukea juttujasi,sinulla on niin paljon samoja ajatuksia kuin itselläni.
    Mukavaa lokakuun jatkoa sinne kauas sinulle ja koko laumallesi.:)

    Ps:toivottavasti Moppe ongelma ei ole palanunnut ja että sillä on kaikki hyvin:)
    oho, tulipas pitkä vuodatus.

    VastaaPoista