Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 12. lokakuuta 2010

Väliaikatietoa taikakuutioista

Heippa taas kaikille, joita kiinnostaa meidän uroksien aiheuttama sisustuskatastrofi! Taikakuutiot on nyt hankittu ja pojille on väsätty chihuhuoneen nurkkaan oma pieni tilansa, jossa toivottavasti irtaimiston marinointia ei esiinny. Huoneen uusi järjestys yksityiskohtineen ei ole vielä ihan valmis, joten laitan tähän nyt vain pari makupalakuvaa huoneesta. Aiempia kuvia chihuhuoneesta löydät sivupalkista kohdasta "chihujen huone".


Tästä voi todeta, että tytöt saavat nyt pitää mattonsa, nalletyynynsä ja prinsessasänkynsä tämän uuden järjestelyn ansiosta. Tosin prinsessasängyn verhot ovat yhä nostetut ylös aiempien marinointien takia. Nyt ne voisi taas laittaa nätisti. Valkoisten kaltereiden takana näkyy poikien alue.


Laitoin hienoimmat pannat esille sekä yksi mekkokin tuossa roikkuu..ja kukas sieltä kurkistaakaan? Ei kai vaan meidän Maffe?

---

Tämä uusi järjestely meillä on nyt ollut viisi päivää ja tulokset ovat seuraavat: Kahtena ekana päivänä Choko Bon Bon ruikkasi molempina päivinä kaksi pisua uuteen tilaan. Jälkimmäisenä kolmena päivänä pisuja ei ole poikain nurkassa näkynyt. Nyt siis jatkamme Sofin ohjeiden mukaan näin ja sitten suurennamme tilaa, kun tuo nurkka pysyy ainakin viikon täysin puhtaana.

6 kommenttia:

  1. Ihania juttuja sulla koirille! Meillä on vaan yksi vanha uroskoira, sille ei oikein sovi tuommoset söpöset pannat. Ja kaneille ei voi kehitellä kans mitään tuommosta, koska ne vasta marinoisikin kaiken mahdollisen :D Ehkä mä joskus saisin kans tuommosen minihauvelin :)

    Terkkuja sinne! Täällä seurataan jännityksellä kaivosmiesten nostamista...

    VastaaPoista
  2. Ihana nähdä kuvia taas chihuhuoneesta! Hyvä vain jos pojat lopettavat hiljalleen moisen toiminnan :)

    On niin kovin nättiä, nuo pannat tuossa esillä ja kaikkea.. ihanaa, niin ihanaa! :)

    VastaaPoista
  3. Hieno koiranluukku teillä :) Onko se jostain ostettu vai ihan itse tehty?

    VastaaPoista
  4. Anne: Nämä pikkukoirat ovat juuri sellaisia, että niille voi laittaa kaikkea kivaa, eivätkä ne tuhoa juuri mitään. Mitä nyt pojat vähän marinoivat nurkkia...;)

    Marika: Minä en usko, että tavasta koskaan täysin päästään, sillä varsinkin tyttöejn juoksujen aikaan tuoksut ovat liian hyvät. Poiien on PAKKO merkkailla. Jos kuitenkin saisimme tavan jotenkin vähän kuriin. Yodahan ei merkkaile, eli ehkä tuo Choko B:kin voi vähän oppia...?

    Mila: Luukku on ostettu Suomesta Pikkukoiran Putiikista. Se on tarkoitettu oveen, joten paksuun seinään kiinnittämiseen tarvittiiin vähän tuunausta.

    VastaaPoista
  5. Marika: Tarkoitin siis, ettei Yoda NORMAALISTI merkkaile.

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista