Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 30. lokakuuta 2010

Istutuspussi

Yhdessä aiemmassa postauksessa pyysin arvaamaan, miksi ompelen pussukoita. Olen sen vastauksen jo kertonutkin, mutta näytän tässä vielä.

Säkkikankaasta ommelluihin pusseihin laitoin savimaata ja lammista kaivamiani kasveja.

Tässä näkyy miten tökkäsin pussit veteen. Vieläkin ne luvatut kivet puuttuvat. On nimittäin tarkoitus laittaa pussit kivien väliin niin, ettei niitä näy.
---
Mielenkiintoinen uusi harrastus tämä lampi/suihkulähdeprojekti! Jos jollakin on jotain helppoja vinkkejä liittyen 1,7m x 2,5m lampeen, jonka syvyys on suurimmillaan 70 cm, niin täällä otetaan niitä innolla vastaan!

3 kommenttia:

 1. En osaa antaa vinkkejä,mutta ihanan suihkulähteen olette luoneet:-)

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Jos teillä päin myydään zeoliittiä tai allassubstraattia kannattaa hommata. Se on eräänlaista kiventapaista ainetta jota levitetään n 2cn paksuinen kerros altaanpohjalle. Substraattiin muodostuu pieneliötoiminta joka "syö" altaaseen muodostunutta levää/likaa ja näin ollen altaan vesi pysyy kirkkaampana vähemmillä veden vaihdoilla.
  Mukavia kesäpäiviä teille!

  VastaaPoista
 3. Minä istutin kasveja saviruukkuun ja sitten ruukku veteen.

  VastaaPoista