Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 19. huhtikuuta 2012

Nuttutehdas

Suutarin lapsille kenkiä. Kylmät ilmat ovat alkaneet ja sisätiloissakin on kylmä öisin ja aamuisin. Tein näitä superyksinkertaisia fleecenuttuja meidän karvapoppoolle jäännöspaloista. Leikkaan vain reiät raajoille, sillä fleecekangas ei purkaannu. Nämä päällä karvakaverit tykkäävät olla, sillä yksinkertainen malli ei rajoita mitenkään liikkumista. Näitä ei tarvitse riisua ja pukea monta kertaa päivässä, vaan näitä voi pitää jatkuvasti kylmillä ilmoilla, kunnes ne likaantuvat ja sitten vain heittää pesukoneeseen. Näitä yksinkertaisia nuttuja on meillä aika paljon, sillä ne ovat talviaikaan kovassa käytössä. Miehenikin osaa pukea ja riisua nämä koirille.

2 kommenttia:

  1. Mulla olis tällanen hassu kysymys että miten pienestä kaula-aukosta pienen chihun pää mahtuu? :D Kun neuloin päähänpistona jämälangoista pienen koiran villapaidan mutta pääaukosta tuli jotenki hirveen ahdas.

    VastaaPoista