Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tyhjän kiikkustuolin tarina

Olipa kerran neljä kiikkustuolia, mutta vain kolme apinaa. Tyhjässä kiikkustuolissa istui välillä sininen nalle ja välillä myssypäinen kissa, mutta ei apinalaumassa kukaan kauan viihtynyt.


Kiikkustuoli pysyi tyhjänä hupsujen apinoiden välissä, kunnes maaliskuussa Suomesta lensi iloinen apina, joka heti hyväksyttiin laumaan. Nyt neljässä kiikkustuolissa kiikkuu neljä iloista apinaa :)
Jos sinä tiedät jotakin jostakin näistä apinasta, lähetäthän minulle muistosi. Vuosiluvut ja alkuperämaat kiinnostavat.
---
Onko sinulla nukkeja tai leluja, joita et enää tarvitse? Jos tahdot niille arvoisensa elämän, voit lahjoittaa ne tulevaan nukkemuseooni. Maksan postimaksut. Peikkokukkulan museoon ovat tervetulleita nuket ja lelut, jotka ovat 70-luvulta tai sitä vanhempia. Lahjoittajan nimi tulee näkyviin tahdottaessa. Museon arvioitu avaamisaika on vuonna 2013.

4 kommenttia:

 1. Kivan pikku tarinan kerroit!

  VastaaPoista
 2. Voi kääk, minula on ollut tuommoinen apina. Onkohan se tallessa jossakin tässä talossamme... Harmi, kun en enää voi oikein keneltäkään kysyä sen historiaa. Mielenkiinnolla seuraan jos jollakulla löytyy samoja :)
  Ihana projekti menossa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat apinat :)

  On mulla yksivanha pehmolelu 70-luvulta, mutten taida raaskia lahjoittaa...

  VastaaPoista
 4. TiaNina: Lahjoittajalta ymmärsin, että apina olisi 60-luvulta.

  ii: En minäkään raskisi! :) Vanhoilla leluilla on sielu.

  VastaaPoista