Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Toisen nukkepaketin sisältöä

Ensimmäisen maaliskuussa saamani nukkepaketin sisältöä pääset ihailemaan tässä postauksessa. Nyt näytän teille toisen paketin sisältöä:


Keräämme mieheni kanssa vanhojen nukkejen ja lelujen lisäksi myös matkamuistonukkeja. Tulevaan nukkemuseoomme tulee erillinen osasto eri maiden nukeista. Suomessahan matkamuistonuket ovat menneet muodista vuosikymmeniä sitten, eikä niitä enää kovin usein pidetä olohuoneen hyllyllä aitiopaikalla. Nyt näitä nukkeja löytää edullisesti kirppareilta. Minä en näiden nukkejen arvoa ymmärtänyt vielä Suomessa asuessani. Mieheni kuitenkin avasi silmäni. Chileläisillä ei yleensä ole varaa matkustella, joten matkamuistonukkejakaan ei ihmisillä ole. Jos jostain romumarkkinoilta jonkun kälyisen pienen matkamuistonuken löytää, siitä voidaan pyytää helposti 10-15 euroa! Mieheni kertoi, että ihmiset Chilessä varmasti tulevat vaikuttumaan siitä, että näkevät eri maiden vaatetusta ja tyyliä näissä nukeissa. Olemmekin siitä asti haalineet erilaisia ja -kokoisia matkamuistonukkeja lähinnä Suomesta. Yksi ystävämme Suomessa on "virallinen matkamuistonukkehankkijamme" ja hän lähettää silloin tällöin meille paketillisen löytöjään. Kiitos sinulle P avustasi! Tässä postauksessa osa uusimmasta lähetyksestä.


Onko sinulla matkamuistonukkeja, joita et enää tarvitse? Jos tahdot niille arvoisensa elämän, voit lahjoittaa ne tulevaan nukkemuseooni. Matkamuistonuken iällä ei ole väliä - voi olla vanha tai uusi. Maksan postimaksut. Lahjoittajan nimi tulee näkyviin tahdottaessa. Museon arvioitu avaamisaika on vuonna 2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti