Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Romumarkkinoiden satoa

Kävimme miehen kanssa viikonloppuna Plaza Perun romumarkkinoilla.Saimme tällaisen saaliin noin 35 eurolla.Tämä homevarvas pääsee pesulle. Sen vaatteet ovat jo likoamassa.


Tästä pienestä hiirestä minulla on ei hajuakaan, onko se edes vanha? Tunnistaako joku, onko tämä jokin sarjakuvasankari tms?Mieluisin ostokseni oli tämä pieni apina. Mekanismi ei toimi, mutta kelloseppä saisi sen varmaan korjattua. Luulisin, että tämä on 60-luvulta. Mitä mieltä sinä olet?

10 kommenttia:

 1. Olipa aika kalliit romut minun makuuni. Mutta pääasia että ostaja on tyytyväinen=)

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Ihania aarteita. Ajan kuluminen näkyy kauniisti. Niitä on selvästi joku rakastanut :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavia löytöjä olettekin tehneet! Saatkohan tuon vauvarukan puhtaaksi, kun on noin likainen? Pikku hiiri on herttainen ja apina aivan mainio. Onnittelut hienoista aarteista!

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta oikein katsoin kuvaa ja huomasin klovnin pään. Hieno! Huolisin itsekin tuon vaikka ikkunalaudalle koristeeksi.

  VastaaPoista
 5. Blogissani on haaste sinulle :)

  http://katsuja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Kelloseppä korjaa mitä vaan, tietty! Terv. Kelloseppä

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Ikävä kyllä täällä Chilessä romut ovat hinnoissaan. Siis kalliimpaa kuin Suomessa. Se johtuu siitä, että ihmisillä ei ole mitään vanhaa täällä. Sitten jos on, vaikka ne olisivat huonossa kunnossa ja rikkinäisiä, silti ne maksavat paljon.

  Kukkahattu: Apinakokoelmani taitaa jo lähennellä kymmentä :) Vauva tuli melkein puhtaaksi. Inhoan klovneja, mutta koska tuo oli selvästi vanha, ostin sen museokokoelmaa täydentämään.

  Katsuja: Tulen katsomaan heti, kun ehdin! Nyt olen lähdössä pariksi päiväksi humputtelemaan kaupunkiin ;)

  ii: Oletko oikeasti kelloseppä?

  VastaaPoista
 8. Hei kyllä löysit hienot aarteet. Miehelläni on saman tapainen
  aappa, kyllä se on 60-luvun kamaa. Hauska,mutta kova
  ääninen.

  VastaaPoista
 9. Juu olen, mutten oo tehnyt päivääkään niitä töitä opiskelun jälkeen :) Härvelit on kivoja (ja niiden korjaaminen), mutten jotenkin kokenut kultasepänliikkeitä omaksi ympäristökseni, niin jäi sitten tuokin ammatti nukkumaan.

  VastaaPoista