Kaarnasydän ja sammalkranssi -kirja on inspiroinut minua muutenkin kuin vain jäkälätähden tekoon. Tahdoin kokeilla myös suklaakrokanttia.
Tein krokantin illalla, joten siksi tällainen lampun valossa otettu kuva.
Peikkokukkulan suklaakrokantin tein säveltäen alkuperäisestä ohjeesta. Minulla nimittäin ei ollut mantelijauhetta (en edes tiedä, saako sitä täältä), joten murskasin koneella mantelit hienoksi rouheeksi ja sitä tuli vain 1 dl 2 dl:n sijaan. Hyvin toimi tämäkin. Ensi kerralla kuitenkin koitan kahden desilitran kanssa, sillä siitä tulee varmasti rapeampaa. Suklaaseen sekoitin maitoa sulattamisvaiheessa, jotta leivontasuklaan maku paranisi. Namskista!
Ai että on varmasti hyvää!
VastaaPoistaOhje, kiitos? :-)
VastaaPoista