Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lumikuningatarneule

Tällä viikolla tein pitkään aikaan ihanimman vaatehankintani. Täytyy oikein esitellä se teille! Minulle tulee neuleesta mieleen lumikuningatar, sillä helmassa ja hihoissa on kellomaisuutta sekä turkista.
 Kävelin Colo Colo -katua pitkin ja silmiini osui tien toisella puolella olevan pienen liikkeen ikkuna. Mallinuken päällä oli jotain valkoista nättiä. Ylitin heti kadun ja tiesin, että siinä oli minulle neule! Myyjä kertoi, että neule oli juuri tullut liikkeeseen ja he olivat laittaneet sen nuken päälle.
 Sovitin neuletta, eikä minun tarvinnut miettiä hetkeäkään. Hinta oli edullinen ja malli oikein hyvä käytettäväksi toisen neuleen päällä takkina. Ostin saman neuleen myös tummanharmaana.
 Laitoin kaulukseen tekemäni rintarossin. 
Ja arvatkaapa, miten kävi sille itsetekemälleni neuleelle, jonka näytin täällä? Olin se päälläni yhtenä päivänä Concepcionissa ja minusta tuntui koko päivän siltä, että kuljin aamutakki päälläni! Neule jää siis kuitenkin ihan kotikäyttöön. Se on hyvä talvella, kun sisätiloissakin on hieman viileää. Reilun kokoisen takin voi vetää muiden vaatteiden päälle. Lumikuningatarneuletta en meinaa käyttää kotona ollenkaan, ettei se mene huonoksi. Täällä Chilessä neuleet ovat todella huonolaatuisia siten, että jo parin käyttökerran jälkeen niihin tulee paljon nyppyjä. Ei edes auta se, että ostaa kalliita merkkineuleita, sillä niille käy ihan samalla tavalla.

2 kommenttia:

  1. Kaunis neuletakki. Lumikuningattaren takki on osuvasti kuvaava.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana neuletakki. Lumikuningatar tuli myös minulle mieleen :)

    VastaaPoista