Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Metsänväkeä

Oli ihan liian aurinkoinen ilma metsänväen kuvaamiseen, mutten malttanut odottaa. Jos en heti kuvaisi, asia kuitenkin jäisi.Nämä tyypit seisovat kaikki omilla jaloillaan ilman tukea. Käytin todella huonolaatuista chileläistä muotoilumassaa. Päätin kokeilla sitä ja toivoin, että se olisi toiminut, mutta olisihan se pitänyt arvata! Olen todella pettynyt laatuun. Pinta on epätasaista, jopa aukeili kuivuessaan. Maali tarttui siihen rumasti. Käsistä tuli aivan hirveät. Jos en tietäisi, että pystyn tekemään hyvästä massasta hyvää jälkeä, olisin kyllä aivan epätoivoinen ja pitäisin itseäni täysin lahjattomana!
Nyt tiedän, että Argentiinassa tehdään ja myydään epoksimassaa, jonka nimi on Parsecs. Olen yrittänyt ottaa yhteyttä valmistajiin, mutta sieltä ei ole vastattu. Jos tätä postausta lukee joku Argentiinan suomalainen, olisitko kiltti ja ottaisit minuun yhteyttä mia.emilia@gmail.com. tai jos tunnet jonkun Argentiinassa asuvan suomalaisen, vinkkaisitko hänelle? Blogiani on käynyt lukemassa Argentiinassa asuva suomalainen, mutta anonyyminä, joten en saa lähettettyä hänelle sähköpostia. Tarvitsisin apua Parsecsin saamiseen Chileen.

Kuvissa esiintyvä kettu ei ole tekemäni, vaan pyysin yhtä chileläistä nukketaiteilijaa tekemään chileläisen ketun. Tämä kettu lähtee äitini kettukokoelmiin. En ole kenenkään chileläisen käsityöläisen nähnyt tekevän yhtä hienoja pikkueläimiä kankaasta kuin tämän naisen.
-
Jes! Blogi toimii taas normaalisti!

3 kommenttia:

 1. Kuvassa ei halkeamat sun muut näy...näkyy vain ihanat metsän asukit...:)

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  En tunne seuraavia henkilöitä, mutta käsittääkseni asuvat Argentiinassa. Eli lueskelen heidän blogejaan satunnaisesti. Tässä linkit: http://annikahomeandaway.blogspot.com/ sekä http://sftgside.blogspot.com/ .

  Jospa heiltä saisit apuja massan saamiseen.

  -sarda-

  VastaaPoista
 3. sarda: Kiitos avustasi! Käynpä katsomassa noita blogeja ihan mielenkiinnosta. Apua massaongelmaan jo sainkin :)

  VastaaPoista