Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kälyni odottaa Mioa


Kälylläni ei ole lapsia, mutta hän tykkää vauvoista ja lapsista. Hän onkin lahjonut Mioa oikein perusteellisesti jo pariin kertaan. Hän sanoo, ettei jaksaisi millään odottaa, että saisi tuntea Mion sylissään. Minusta se tuntuu hassulta, sillä itseltäni puuttu sellainen tunne vielä. En ole koskaan odottanut malttamattomasti jonkun toisen lapsen syntymää, jotta saisin sylitellä vauvaa. Nuorimman pikkuveljeni syntymää toki odotin malttamattomasti, olin itse silloin 13-vuotias. Kuitenkin se on eri asia, sillä olin itse vasta lapsi. Niin, minä olin 13-vuotiaana vielä lapsi, jotkut toiset ovat sen ikäisenä jo aikuisia ;)

Minä en osaa vieläkään kuvitella, miltä tuntuu pitää sylissä omaa vauvaa. Kun pitelen muiden vauvoja, sisälläni ei värähdä mikään erityisesti. Toivottavasti oman vauvan sylittely on ihanaa! 

Kälyni oli päättänyt ostaa naapurinsa lastentarvikeliikkeestä Miolle peiton ja jotain muuta, kun Mio on syntynyt, mutta eilen hän antoi minulle kuvassa näkyvät jutut. Hän ei kuulemma millään jaksanut odottaa enää. Mio sai lakanat, paksun peiton ja sideharsoja.

On ihanaa, kun lähellä on joku ihminen (minun ja mieheni lisäksi), joka jo nyt välittää Miosta. Mion ainoat isovanhemmat asuvat Suomessa, eikä muitakaan kovin läheisiä sukulaisia meillä ole.( Siis onhan meillä sukulaisia, mutta sellaisia läheisiä, joiden kanssa olisimme paljon tekemisissä, eli ole.)

2 kommenttia:

  1. on kullanarvoista, pienikin tukiverkosto. Onnellista odotusaikaa!

    VastaaPoista
  2. On todella ihanaa,että teillä on siellä edes muutamia ystäviä jotka on mukana vauvan ootuksessa...ja kyllä Mia ne sunkin tunteet sieltä herää ihan ajallaan.On aivan normaalia käyä läpi erilaisia tunteita ja tuntemuksia..että elä ainakaan murehi mitään,teistä tuloo ihanimmat vanhemmat ikinä Miolle! <3

    VastaaPoista