Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Koira-arvoitus

Miten monta koiraa näet alakuvassa? Miten monta rotua? (Vastaus postauksen lopussa.)


Seuraavassa kuvassa näkyy chihujen lempipaikka näin talvisin. Ne rakastavat maata kevyttakan alla. Sanommekin, että ne ovat saunassa. Alakuvassa lämmittelevät Dahlia, Anastasia, Zara, Elvira ja Frida.


Vastaus koira-arvoitukseen: Ensimmäisessä kuvassa on kuusi koiraa. Rotuja on lukemattomia (hih, tämä oli kompa!) Rodut: Saksanpaimenkoira, lyhytkarvainen chihuahua, pitkäkarvainen chihuahua, karvaton kiinanharjakoira sekä kaksi monirotuista, joista ei tosiaankaan ole tietoa, mitä kaikkea niissä on. Molemmat mustat koirat (Seita ja Taika) on pelastettu Concepcionista kadulta.

6 kommenttia:

 1. Ihanat pienet lämmittelemässä takan alla♥

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloisia! Koirien määrän arvasin oikein - toisin kuin rotujen määrän. =)

  VastaaPoista
 3. Minäkin laskin kuusi koiraa, mutta rodut jätin arvaamatta :) Onko noista joku tullut mukanasi Suomesta Chileen?

  VastaaPoista
 4. En minäkään tiennyt miten viluisia pienet koirat voi olla,ennenkuin tuo prahanrottakoira tuli. Tänäänkin, vaikka täällä oli +29, se nukkui auringonpaisteessa. Nyt on mennyt jo sänkyyn, minun, peiton alle nukkumaan. No, olenhan ainakin oppinut neulomaan koiran villapuseroita. Terveiset siltä toisille pikkukoirille!

  VastaaPoista
 5. Minä laskin viisi mutta lisäsin siihen vielä yhden varmuuden vuoksi;) joten osuin oikeaan ;))

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia - piti katsoa oikein läheltä. Mahtavaa että olette antaneet niille mustille koirille kodin. Ei minkään koiran saisi asua kadulla, etsiä ruokaa ja suojaa. Vailla paijaamista ja välittämistä. Ei tosin ihmisenkään pitäisi joutua ja silti maailmassa on paljon sellaisia ihmisiä.
  Hyvää jatkoa koko teidän porukalle.

  VastaaPoista