Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Väriä elämään


Evita-liikkeen näyteikkunassa yksi kaulaliina alkoi huutaa nimeäni! Pysähdyin ja huokaisin ihastuksesta: ”Tuossa on tämän talven suloisin kaulaliina!” Olen jo syksystä asti etsinyt mokkasaapikkaideni väriin sopivaa kaulaliinaa. Olen löytänyt monta melko kivaa, mutta onneksi olen jättänyt ostamatta. Menin liikkeeseen sisälle ja mallinuken kaulassa oleva huivi oli ainoa. Sain sen ikkunasta ja sovitin sitä. Tulin niin iloiseksi, että en jaksanut edes kauhistella hintaa (campotyömiehen kolmen päivän palkka – kerron tämän teille ihan tämän maan elintasoerojen vertaamiseksi ). Kun mieheni näki kaulaliinan, hän sanoi:” Tuossa roikkuu aika paljon kaikenlaista.” En ole ihan varma, mikä miehen mielipide huivista on... mutta minusta se on niin ihana, että käytän sitä nyt sisälläkin. Kuvassa oleva baskeri on muuten 16 vuotta vanha!Väriä päivään tuovat myös nämä villasta huovuttamani maatuskavauvakorut. Jos tahdot kaulaasi heilumaan maatuskavauvan, sen adoptiomaksu on 8 euroa ja lentolippu 5 euroa. Olen pahoillani, että lentolipun osuus on noin suuri, mutta Chilen posti käsittelee kaikkea heti ”pakettina”, jos kuoressa on sisällä jotakin muuta kuin paperia. Tänään on ollut aivan ihana aurinkoisen lämmin talvipäivä. Olemme tehneet puutarhahommia. Tai paremminkin minä olen määrännyt, mitä mihinkin tulee ja apupoika ja mieheni ovat kaivaneet ja raivanneet. Meille on tulossa uusi puutarha tuonne noin....mutta siitä sitten joskus toiste, sillä se liittyy tulevaisuuden suunnitelmiimme ;)

3 kommenttia:

  1. Aina on muka niin kiire, ettei ennätä kommentoimaan mitään. Lueskella koitan usein, aina kun aikaa löytyy. Lämpöisiä onnitteluja täältä toivottelen ja ihanaa odotusaikaa. Terkuin Piipa :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista