Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Lahjoja vauvalle

Baby Shower -perinne on lähtenyt Yhdysvalloista. Monien mielestä se on "turha" perinne ja amerikkalaista kulutusjuhlaa. Baby Showereilla kuitenkin on tärkeä merkitys maassa, jossa ei jaeta äitiyspakkauksia. Silloin, kun ei saa hienoa laatikollista täynnä tarpeellista tavaraa ja vaatteita, on ihanaa, kun sukulaiset ja ystävät kokoontuvat ja lahjovat tulevaa vauvaa!

 Me olemme hankkineet vauvalle vasta rottinkisen ensisängyn, yhdistelmärattaat ja vaatteita. Baby Showereiden ansiosta vauvalla on nyt enemmän kaikkea tarpeellista.

 Saimme monta paketillista eri kokoisia vaippoja, vaatteita kolmesta kuukaudesta puoleentoista vuoteen, kosteuspyyhkeitä, neljä erilaista tuttipulloa, sideharsoja, peppurasvaa, kynsisakset, imetystyynyn, vauvakirjan, sukkia, pipoja, tossuja jne.

 Saimme myös tuollaisen ihmehärvelin, joka toimii ensin vauvan keinuna ja sen jälkeen kävelyn harjoittelussa. Sitä voi alkaa käyttää, kun vauva on puolivuotias ja osaa jo istua tukevasti.

 Nallepeitto, vauvakirja ja haalarit.

 Imetystyynyn suloinen yksityiskohta.

 Vaatteita kolmesta kuukaudesta vuoden ikäiselle.

 Tuttipulloja, joista yksi on sellainen, josta ei pitäisi tulla vauvalle vatsavaivoja. Minä en kyllä ymmärrä tuttipulloista enkä niiden tarpeesta yhtään mitään.

 Pienet sukat ja lapaset.

 Koiratohvelit.

Vaippakakku.

Eikös vaan ollut ihania lahjoja?

3 kommenttia:

 1. Vetää ihan sanattomaksi, kun katselee kuvia noista vauvalle annetuista lahjoista! Kauniita vaatteita, tarpeellista tavaraa, nuo pikkuiset tossut <3!
  Imetystyyny on varmaan tosi hyvä ja mikä hauska tuoli kaikkine härveleineen! Pläräätkö nyt noita ihanuuksia joka päivä?

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkiaan ihania!!!
  Voisipa sanoa, että parammat lahjat, kuin äitiyspakkauksessa...:)
  Nuo koiratossut ovat ihanat...

  VastaaPoista
 3. Upeita ja tarpeellisia lahjoja ja noin paljon! On noita kiva hypistellä:)

  VastaaPoista