Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 13. toukokuuta 2010

Luulenko minä vaan?

Luulenko minä vaan, että JOKU yrittää sanoa meille JOTAKIN?
---
Kun tahdoimme mennä Termas de Chillanille 27.2.2010, lähes koko Chile "räjähti". Ei tullut reissua ja maanjäristyksen haavoja nuollaan vielä pitkään.
---
Tällä viikolla meidän piti olla Puconissa...ja siellä on juuri nyt Villarrican tulivuori purkautumassa!
---
Mitä maailmankaikkeus yrittää viestiä meille?
---
Onko teillä ollut joskus sellaista oloa, että koko MAAILMANKAIKKEUS on teitä vastaan? Miettikää minun kokemuksiani ja miettikää sitten uudestaan;)

4 kommenttia:

 1. Mia, semmoinen aika oli, tuli ja meni. Sitä kesti about kymmenen vuotta. Tuli mietittyä monenlaista.

  Voisit funtsia vaikka sitä, että OLETTE KUITENKIN OLLEET ALTA POSSA! Onhan sekin jo sinänsä viesti, vaan ei niin paha.

  VastaaPoista
 2. Kaikella on tarkoituksensa ja joskus asia mistä emme pidä onkin meille parhaaksi.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut useampia sellaisia elämän jaksoja, jolloin tuntuu että kaikki vastustaa. Tapahtuu asioita, joihin en itse voi vaikuttaa. Siihen kuitenkin voin, kuinka niihin suhtaudun. Annan tilanteen herättämien tunteidin tulla, mutta en jää niihin kiinni. Koitan keskittyä niihin asioihin jotka ovat hyvin ja mitä voin tehdä. Kokemukset ovat opettaneet elämän rajallisuutta. Opettanut näkemään ja hyväksymään ne asiat joihin en voi vaikuttaa ja samoin huomaamaan mihin voin vaikuttaa. Se on tuonut myös tietynlaista vapautta ja turvallisuuden tunnetta. Minun ei tarvitse yrittääkään vaikuttaa kaikkeen, voin vaan antaa olla ja hyväksyä. Eikä minun tarvitse huolehtia kaikesta. Kun suunnitelma A ei toimi, keksitään suunnitelma B, jos sekään ei toimi, sitten C....
  Maailmankaikkeus kertoo meille sen että meidän vaan pitää elää luontoa kunnioittaen. Sitä emme voi hallita. Tässä minun ajatuksiani. Toivottavasti sinä löydät ajan kanssa vastauksen kysymykseesi. Sitä ei kukaan ihminen voi sulle kertoa...Löydät sen itse. :) Hyvää viikonloppua sinulle, Mia!

  VastaaPoista
 4. Minullakin on sellaisa kausia ollut,tosin ei luonnonkatastrofeista johtuvia.Sellaista vaan sattuu elämän varrelle,joillekin enemmän,joillekin vähemmän.On parempi yrittää ottaa asiat rauhallisesti,sillä ne tulevat ja menevät,vaikka ne sillä hetkellä voivatkin tuntua ylitsepääsemättömän vaikeilta.

  VastaaPoista