Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 28. toukokuuta 2010

Vielä ehdit!

Vielä ehdit hyötyä DOGISHOPIN avajaistarjouksista!
---


DOGISHOP - uniikit tuotteet koirille ja koiraihmisille kotimaisena käsityönä! Dogishop-sivustolle on kerätty koiratarvikkeita ja taidetta koirien ystäville valmistavia käsityöläisiä. Suomesta löytyy suuri määrä koiratarvikkeita valmistavia ammattilaisia tai harrastajia. Dogishop perustettiin palvelemaan käsityöläisiä ja asiakkaita löytämään toisensa helposti - kaikki saman katon alta! Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä, jolloin jokainen tuote on yksilöllinen - tehty juuri Sinulle tai Koirallesi!Meitä Dogishoppilaisia yhdistää rakkaus koiriin ja käsillä tekemiseen.Minun Michilandia-puotini on myös Dogishopissa!

Muunmuassa tämä Zaran esittelemä herkullinen Piparihuppari on tarjouksessa Michilandiassa toukokuun loppuun asti.
---
Käy katsomassa, löytyykö Dogishopista jotain, mikä kiinnostaisi sinua:)

2 kommenttia:

  1. Aivan huippu tuo alimmainen kuva! =D
    -SatuSanna

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania tuotteita!! Mahtavaa, että joku tekee koirille persoonallisia ja syötävän suloisia vaatteita. Iso plussa tästä kauniista mallistosta ja muista oheistuotteitsa:):):)

    VastaaPoista