Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Dreamhouse?

Lupasin esitellä teille paremmin talon, joka oli yhdellä katsomistamme tonteista. Talosta siis pyydetään ihan käypää hintaa. Se on ollut myynnissä 10 vuotta! Ah, mikä ihanuus! Kelpaisko teille;)Talon hehkeää seinustaa. Taustalla näkyy naapurin rakennuksia, jotka ovat kesämökkejä.

Tässä pihassa saat käyttää luovuttasi. Saat luoda koko pihan mielesi mukaiseksi ihan alusta asti. Ei vanhoja puolilahoja puita eikä ylösrevittäviä pensaita.Keittiöpuutarha kätevästi keittiön ulko-oven vieressä. Hyväkuntoinen peltikatto.
Vihreä piha kauniine istutuksineen.


Talon yläosassa kaunis puuverhoilu. Kuvassa näkyvät olohuoneen ikkunat.
Kutsuva kuisti. Tähän taloon tunnet aina itsesi tervetulleeksi.


Tilava tyylikäs sininen kylpyhuone ruskealla kokolattiamatolla. Lattiaan upotettu amme. Kylpylätunnelmaa!Yksi neljästä makuuhuoneesta tyylikkäällä lastulevysisäkatolla.

"Suite" ihanilla prinsessa-tyylisillä tiiliseinillä. Chilessä noiden isojen tiilien nimi on todellakin "princesa".Toinen tilava makuuhuone. Hieman kosteutta seinässä, sillä ulkopuolelta oli purettu autokatos ja se jotenkin vaikutti siihen, että vesi alkoi sataa makuuhuoneeseen.Makuuhuone, jossa on tilaa monelle sängylle. Näkymä joelle päin, jokea ei tosin talolta näe, sillä joki sijaitsee rotkossa.Avonainen "cocina americana". Tiiliseinähän jätetään nykyään muodikkaasti näkyville. Yläkaapit eivät ole enää muotia, joten tässä talossa on hienot avohyllyköt lavuaarin päällä. Hella viimeistä huutoa. Hienoutena se, että keittiöstä pääsee suoraan ulos.
---

Tällainen ihanuus ei varmaan ole kauan myynnissä! Tartu tilaisuuteen saadaksesi unelmiesi talo!

---

Sitten puhutaan vakavasti...Me emme ole kiinnostuneita tästä talosta, mutta tontti on hyvällä paikalla ja isolla rahalla saisi talostakin varmaan ihan siedettävän. Siltakin pitäisi rakentaa ja sijoittaa paljon rahaa puihin ja muuhun kasvillisuuteen. Kysyimme kokeeksi, millä hinnalla tontti taloineen lähtisi. Kiinteistövälittäjä soitti omistajalle ja kysyi "viimeistä hintaa". Omistaja (entinen poliisi) sanoi, ettei hän osaa sanoa hintaa, sillä hän on ajatellut kunnostaa talon ja myydä sen vasta sitten. Hänen pitäisi ensin laskea, miten paljon rahaa kunnostamiseen menisi ja sitten hän osaa sanoa, millä hinnalla voisi myydä. MIETTIKÄÄ! Talo on ollut myynnissä KYMMENEN VUOTTA ja omistajalle tuli NYT mieleen kunnostaa talo, eikä hän osaakaan sanoa talolle hintaa. Että tällaista!

12 kommenttia:

 1. JOS jostakin syystä KUITENKIN päädytte talon/tontin omistajiksi, niin tiedän, että tuosta tulee teidän käsittelyssänne vielä upea!! Kaikki mahdollisuudet on, näen jo talon kunnostettuna ja puiden ympäröimänä!

  VastaaPoista
 2. Varmasti hän on ajatellut tämän kunnostaa... on ajatellut jo kymmenen vuotta :D

  VastaaPoista
 3. Pieni talo preerialla! :)

  Sinähän tykkäät sisustamisesta, eikö tässä olisi sinulle haastava kohde ;)

  VastaaPoista
 4. Nyt hän sitten miettii seuraavat kymmenen vuotta hintaa!

  VastaaPoista
 5. :D sinun myyntipuheillasi menisi varmasti kaupaksi alle 10 vuoden!!

  VastaaPoista
 6. Tàydet pisteet omistajalle perusteellisesta harkinta-ajasta. Toivottavasti ei homehdu paikalleen koko pytinki seuraavan kymmenen vuoden aikana. Mukavaa juhannusta sinne kauas!

  VastaaPoista
 7. Teija: Kiitos kannustuksesta! Toivomme kuitenkin, ettei tuo tontti päädy meille. Mutta uskon itseeni, JOS tuo meille tulisi, niin kyllä me siitä edustuskelpoinen saataisiin:)

  ii: Ihmiset ovat täällä vähän hitaita...

  Tuulispää: Nimenomaan...kyllähän me automatkalla jo teimme miehen kanssa selvät suunnitelmat siitä, miten talosta tulisi tosi hieno. Tosin se maksaisi uuden talon rakentamisen verran. Kaikki alkuperäiset materiaalit pitäisi peittää ja katon muoto muuttaa jne. Eniten tuossa kuitenkin harmittaa isojen puiden puuttuminen!

  Vihreätniityt: Tällainen toiminta on täällä aivan tavallista!

  Karoliina: Voisinkin ryhtyä kiinteistövälittäjäksi;) Ainoa harmi on se, ettei täällä ole paljon sellaisia kohteita, joita täydestä sydämestäni myisin. Lisäksi chileläisillä on niin erilainen maku, etten tiedä, osaisinko vedota tunteisiin...ehkä alankin myymään kohteita Chilessä suomalaisille ;D

  Lissu: Kiitos! Vaikea ajatella, että on juhannus keskellä talvea. Ajattelimme vähän mennä yhteen pikkukylään juhannusjuhlille syömään isosta kattilasta.

  Liisa: Ihastuitko sinäkin kovasti taloon;D

  VastaaPoista
 8. WOOOOU!!! Oikein unelmatalo!! :DD
  Suurella fiksauksella talosta kyllä saisi hienon! Paljon se varmasti kyllä aikaa ja rahaa vaatii :/
  Kyllä Chilessä on ihme touhua tuo talon/tontin myyminen!! Suomessa jos laitat asunnon myyntiin, niin silloin se oikeasti halutaan myydä eikä vaan meinata :)

  Pidän peukut pystyssä, että löydätte vielä unelmatonttinne! :)

  -Katja-

  VastaaPoista
 9. Höh mikä omistaja! Toivottavasti saatte tontin/ löydätt jonkun toisen mieluisan. Talo oli aika unelma, täytyy myöntää :D

  Mukavaa juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
 10. Kokolattiamattoa kylppärissä olen nähnyt Englannissakin, järkyttävää, mutta upotettu amme oli uutta. :D

  VastaaPoista