Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Maalari maalaa lankkua

Meillä on seinässä iso taulu-tv. Mieheni ei voisi kai elää ilman telkkaria. (Minä voisin.) Meillä ei telkkaria voi piilottaa mihinkään kivaan vanhaan kaappiin, sillä a) kaapin ovet olisivat jatkuvasti auki, sillä mieheni kuuntelee/katselee telkkaria monta kertaa päivän aikana joko tehdessään hommia siinä samalla tai rentoutuessaan hetken. Onneksi hän ei ole sellaista tv:hen kiinni jäävää tyyppiä! (Minusta on surullista, miten monet ihmiset tuhlaavat vuorokauden vähiä tunteja tv:n edessä makaamiseen.) b) Täällä ei ole vanhoja kaapeja.Meillä on satelliittisysteemi Direct-TV, jonka avulla näemme monta kanavaa. Siihen systeemiin kuuluu sellainen musta dvd-laitteen kokoinen laatikko, jonka täytyy olla telkkarin lähellä. Lisäksi meillä on dvd, jota emme oikeastaan koskaan käytä. Nyt kun siirsimme telkkarin mökin puolelta talon puolelle olohuoneeseen, tuli ongelmaksi niiden kahden laatikon paikka. Päätimme tehdä hyllyn telkkarin alle niitä varten.

---

Mieheni sahasi jämäpalasta sopivan mittaisen hyllyn. Jämäpala on paksua lankkua, josta tehtiin portaat. Minä maalasin hyllyn valkoiseksi. Laitoimme hyllyn paikoilleen ja se näytti liian jykevältä. Ruuvasimme hyllyn taas pois paikoiltaan. Mieheni teki uuden, pienemmän hyllyn ja laittoi sen tv:n viereen. Sekään ei näytä oikein hyvältä, mutta on se parempi kuin ensimmäinen vaihtoehto. Uudesta hyllystä ei ole kuvaa, enkä tiedä, tuleeko;)

---
Mutama päivä sitten meillä oli vielä pieni taulutelkkari. Nyt, kuten jo alusta luittekin, meillä on iso taulutelkkari. Arvaatteko miksi?
---
Missä välissä minusta tuli jalkapallohullun vaimo? ;o
---

Oletko jo päättänyt, kuka Kuikkupeikkolan leideistä on kaunein? Jos et, mene muutama postaus taaksepäin ja anna äänesi suosikillesi!

1 kommentti:

  1. Ah,siispä Mondial on syyllinen;D
    Upouusi telkkarini varastettiin eksän vanhempien varastosta,ja huomasinkin,etten tarvitse telkkaria,koska netti korvaa sen hyvinkin.Samalla telkkarin katsominen väheni....

    VastaaPoista