Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 28. toukokuuta 2010

1-vuotissynttärit

Ihanaiset Alma Olivia ja Anastasia Aurora Pinky Paws syntyivät tasan vuosi sitten 28.5.09. Olivia ja Anastasia ovat omien chihujemme Zaran ja Yodan tyttäret.

Tässäpä tyttöjen äsken otettu virallinen yksivuotiskuva. Vasemmalla Anastasia ja oikella Olivia. Tyttöjen paino on tällä hetkellä 1,9 kiloa, eli yhteensä melkein neljä kiloa pyyteetöntä rakkautta.
---
Anastasia Aurora on iloinen ja reipas menijä, joka leikkii hurjasti emonsa ja muiden chihujen kanssa. Alma Olivia taas on haaveilija. Se tassuttelee itsekseen ympäriinsä ja kaveeraa perheen isojen koirien kanssa.

Anastasia syntyi autossa matkalla eläinlääkärille ja Olivia syntyi keisarileikkauksella, sillä kohdunsarvet olivat kiertyneet, eikä Olivia päässyt ulos. Tässä kuvassa tytöt ovat 5-viikkoisia.
---
ONNEA ONNEA PERHEEN KAUNOTTARILLE!!!
---
Sisarukset juhlivat synttäreitään illalla perheensä ja laumansa kanssa syöden maksamakkara-salamikakkua, jonka valmistukseen ihmisäiti menee just nyt ja jättää löpinät sikseen!

6 kommenttia:

 1. Ääh, joka kerta kun täällä näkee chihu kuvia tekee entistä enemmän mieli hankkia seuraavaksi koiraksi sellainen :) Ne on jotenkin niin persoonallisen olosia koiria. Mua vaan kauhistuttaa se pieni koko! Että on niin paljon vaaranpaikkoja, jossa ne voi mennä rikki :/

  VastaaPoista
 2. Onnea!

  Siis kuinka nää sinun koirat ovat niin kuvauksellisia!!! Aivan ihania koiruuksia.

  VastaaPoista
 3. Ovat kyllä niin suloisia ja kuten Tuulakin tuossa ylempänä,ihan mielettömän fotogeenisiä! Feliz cumpleanos!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea kaunottarille voi, että ne ovat söpöjä. Nukkekoti Jie

  VastaaPoista