Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 13. joulukuuta 2010

13. luukku - neulahuovutettuja tauluja

Nyt vilautan teille hieman tauluja, joita olen pistellyt huovutusneulalla säkkikankaan päälle.

"Tontun yöjuoksut" on myynnissä tämän vuoden näyttelyssä. Näitä samantapaisia olen tehnyt useita ja ne ovat aina menneet hyvin kaupaksi.

Tässä pari "Myrskyluodon Maijaa". Nekin ovat myynnissä näyttelyssä.


Vasemmanpuoleinen kirkkotaulu on myymättä. Toinen luminen taulu on jo myyty. Mieheni on tehnyt nuo raamit.


Tämäkin tonttulainen on uusilla omistajilla. Tällaisia samantapaisia olen tehnyt useammankin, sillä ne menevät aina kaupaksi. Tämän vuoden näyttelyyn en ehtinyt tehdä yhtään ja tämä kuva onkin viime vuodelta.


Tämä on myös uusilla omistajilla. Tämän vuoden näyttelyssä myin yhden samantapaisen, mutta puisissa raameissa.
---
Taulujen neulahuovuttaminen on todella kivaa ja harmittelenkin, että minulla on siihen tällä hetkellä aivan liian vähän aikaa (Lue: ei ollenkaan)
---
Tervetuloa uudet lukijat! 110 raja meni jo yli:)

5 kommenttia:

 1. Tuo uusin on mielenkiintoisin! En ole koskaan tutustunut neulahuovutukseen, mutta nyt alkaa vähitellen kiinnostaa. Tuollaisiahan voisi olla hauska näpertää.

  Kiitos joulukalenteristasi, sitä on mukavaa seurata.

  VastaaPoista
 2. Oi että nää on mahtavia!! Oon aina ajatellu, et huovuttaminen on tosi vaikeeta, enkä oo koskaan siis sitä ees kokeillu. Enkä nähny kenenkään huovuttavan. Mut nää taulut taitaa innostaa nostaa haasteen pöydälle ja ettiä jostain huovutusohjeita ja kokeilla sitä itekki, on nää niin ihania!
  t. Merja

  VastaaPoista
 3. Merja ja ii: Neulahuovuttaminen on kivaa ja rentouttavaa. Neulalla voi pistellä näitä kaksiuloitteisia tauluja tai sitten noita kolmiuloitteisia muotoja, joita olenkin näyttänyt blogissa, eli tonttujen naamoja yms. Neulahuovuttaminen on helppoa, mutta oikeaa huopaa siitä ei synny. Sopii mielestäni parhaiten juuri koristeisiin tai saippualla huovutettujen vaatteiden koristeluuun.

  VastaaPoista
 4. Voi miten sivusi tuottavat minulle ILOA!
  Hyvää joulua sinne täältä pakkasten keskeltä!
  Terveisin Tarja

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania! Taytyykin katsella tuota neulahuovuttamista googlettamalla.

  VastaaPoista