Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 30. joulukuuta 2010

Ensimmäisen joulupäivän muistoja

Ensimmäisenä joulupäivänä menimme kälyni luokse lounaalle. Söimme jouluillallisen rääppeitä. Lounaan jälkeen poimimme vadelmia sekä kirsikoita, jotka ovat kypsiä, pulleita ja makeita.


Mukanamme lounaalla olivat chihuahuat Anastasia Aurora ja Prinsessa Leya sekä toisen kälyni Aaron. Alakuvassa olemme palaamassa takaisin kotiin ja kuten näkyy, koirilla on ollut hauska päivä ja nyt on hieman väsähtänyt tunnelma :)


Minä en raski siivota vielä joulua pois kodistamme, vaikka niin monessa blogissa jo kerrotaan, miten joulu saa väistyä pois tieltä. Miehenikin sanoi, että pidetään tuo kuusi mahdollisimman pitkään, kun se on niin kaunis. Eli meillä jatkuu vielä joulu, mitenkä teillä?

4 kommenttia:

 1. Joulu jatkuu tietysti! Jouluruokia en kyllä saa enää kurkusta alas, mutta koristeet saa olla vielä jonkun aikaa, vastahan hyasintit alkoi kukkia... Korjaan yleensä joulun pois vähitellen melkein koriste kerrallaan, se mikä alkaa eniten ärsyttää, pakataan ensin laatikkoon ja lopulta jäljellä on enää jouluvalot. Ne otan pois vasta, kun alkaa olla paljon valoisammat illat.

  VastaaPoista
 2. Kylla mina tulevana viikonloppuna kerailen koristeet pois. Ainakin isoimmat. Mutta taallahan on sanonta, etta joulu kestaa paasiaiseen. Ja todellakin, joillakin on joulukoristeita pitkalle helmikuulle saakka...

  VastaaPoista
 3. Meillä ainakin on joulukoristeet loppiaiseen asti :) Ja edelleen syödään kinkkua ja laatikoita, kukin tavallaan.

  VastaaPoista
 4. Löytyipäs kiva blogi:-)) Nyt pitää äkkiä kirjautua lukijaksi, että löydän toistekin tieni tänne.
  Minulla on vielä joulukuusi, tänään olen keräilly muut joulutavarat pois.
  Oikein mukavaa tätä viikkoa<3

  VastaaPoista