Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 10. joulukuuta 2010

10. luukku - tonttu paketoimassa


Tässä joulupukin pajan tonttu on paketoimassa käsilaukkuja. Oletko sinä jo paketoinut lahjat? Minä olen paketoinut ja lähettänyt Suomen paketit, mutta Chileen olen ostanut vain neljä lahjaa ja nekin on paketoimatta. En edes tiedä vielä, mitä aion hankkia miehelleni...

4 kommenttia:

 1. Oon paketoinut ne mitä oon ostanut, mutta vielä on tulossa 4 kpl koirakynttilöitä kiikiliinusta, mies on lahjomatta (ja lahja miettimättä :O), samoin isä ja nuorempi veljeni sekä kummityttöni.. Josko tässä viikonlopun aikana sais hoidettua loputkin lahjat.

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Valtavan upea on Joulunäyttelysi! Ja tämä kalenterisi lukeminen on minulle oma pieni joulunodotushetki kahden pienen termiitin kotimammana pyöriskellessä.
  Minua kovasti ilahduttaa nuo pienet tämän vuotiset tonttulapsukaiset ja kysynkin, ovatko ne myynnissä ihan tänne kotoSuomeen saakka? Ja minkä hintaisia tontun turjakkeet ovat? En löytänyt kiireessä sähköpostiosoitettasi blogin sivupalkista, jotta olisin sitä kautta voinut kysellä... Kyselen siis kaiken kansan nähden :) Jospas joku toinenkin on kiinnostunut!

  Voimia ja intoa näyttelyn pyörittämiseen laumasi kera,
  Katriina

  VastaaPoista
 3. Minä en ole saanut ainuttakaan lahjaa pakettiin, ja vasta kaksi on olemassakin. Ehkä ensi viikolla pääsisin aloittamaan joulun miettimisen.

  VastaaPoista
 4. Katriina: Tein hinnoista jo postauksen erikseen, sillä muutkin ovat kyselleet. Yksi niistä on jo myyty ja yksi on varattuna, mutta voin tehdä lisää, mikäli asialla ei ole kova kiire.

  VastaaPoista