Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Ainakin yksi paketti...


En ollut ihan varma, olenko ollut riittävän kiltti tänä vuonna, joten päätin varmuudeksi hankkia itselleni yhden lahjan, että saisin edes yhden paketin tänä vuonna;) Eihän minun pitänyt itselleni mitään hankkia, mutta kun olin etsimässä miehelleni housuja, niin tämä "poncho" aivan kirkui halusta päästä juuri minun mukaani! Miten suloiset väriyhdistelmät! Miten kivalta se näyttäisikään valkoisten pellavahousujen ja valkoisen rimpsutopin päällä! Tämä ei oikeastaan ole poncho, sillä tässä on käsille mentävät aukot, joten vaate on enemminkin jonkinlainen paidan ja poncon välimuoto. En tiedä, vaikka kyseiselle vaatetyypille olisikin suomen kielessä jokin nimi. Poncho on Umbralen ja heidän sivujaan pääset katsomaan täältä .
Eilen laitoin ponchon ekan kerran päälleni, kun aamupäivällä oli vielä viileätä. Kävin Concepcionissa viemässä uuden tietokoneeni huoltoon! Ilmeisesti kovalevy on jo nyt sökönä. Onneksi on takuu! Ette voi uskoa, miten moni nainen pysäytti minut ja kehui ponchoani! Hassua :)
---
Ja nyt tuleepi uutinen teille, jotka olette jo pidempään seuranneet tätä blogia: Me lähdemme TONTINETSINTÄREISSULLE tänään! Viime kerrasta onkin jo piiiiiitkä aika!

5 kommenttia:

 1. Tosi nätti poncho ja tuo banneri:ihana!

  VastaaPoista
 2. Hei

  Onnea tontinetsintään:) mikä sen kirjan nimi olikaan jonka joskus mainitsit, kun joku sanoi nukkejen tekemisen kiinnostavan? Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
 3. Poncho on ihana :) Olen uusi lukijasi, kahlasi joulunpyhinä koko blogisi läpi. Kirjoituksesi ilahduttavat kovasti, tämä on todellinen hyvän mielen blogi! Hyvin kirjoitettua tekstiä on aina miellyttävä lukea, erityiskiitos siitä.

  -Päivi

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis poncho ja kauniin värikäs! Todella kesäisen näköinen.

  Meksikossa olen ihastellut ponchoja ja shaaleja. Ne ovat siellä myös suosittuja.

  VastaaPoista
 5. Venla: Sirpa Ala-Louko "Oma nukke"

  Päivi: Taisi mennä muutama tovi ;) Tervetuloa uudestaan!

  VastaaPoista