Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

22. luukku - jouluisia tunnelmia

Vanha nalle toivottaa teidät tervetulleiksi jouluisiin tunnelmiin!


Suomen lippu on ollut näyttelyssäni esillä alusta asti. Näyttelyn avajaiset olivat Suomen itsenäisyyspäivänä.Käpytontut ovat olleet suosittuja aina, kun olen niitä tehnyt. Mieheni maalaa spraylla isot männynkävyt valkoisiksi ja minä neulahuovutan naaman ja lakin. Tänä vuonna laitoin kaulaliinat teddyturkiksesta, aikaisemmin olen laittanut vain palasen villaa. Turkis kuitenkin tuo hieman enemmän vaihtelua materiaaleihin. Tonttulakin hiipan päässä on ripustuskoukku, joka menee käpyyn saakka. Männynkäpy on nimittäin painava.Kynttelikkö luo kauniin varjon seinälle.

Joulumuorilla on kädessään valkoinen lintu.


Joulumuori on minun tekemäni, mutta linnun olen ostanut.


Huoneen nurkkaan laitoin valkoiseksi maalaamiani oksia, joihin ripustin koristeita. Hyvä idea niille, jotka eivät joulukuusta tahdo.


Jouluenkeli
Keijuja, jotka olen ommellut kankaasta, täyttänyt ja lopuksi maalannut.Hamekankaat ovat värjäämääni harsoa.
Joulukranssin tein rumasta vihreästä muovisesta kranssista. Nypin siitä koristeet pois ja maalasin spraymaalilla koko hökötyksen. Lopuksi vielä tuota joulunauhaa päälle ja kranssi näyttää kauniilta näyttelyssä, kun valot kimmeltävät nauhassa.Muori katselee lentäviä keijuja.LumikuningatarRöllöpeikko kurkkii joulumännyn alta.Isovarvasnallekin pääsi näyttelyyn. Olen neulahuovuttanut sen. Monet olisivat tahtoneet ostaa sen, mutten myy. Kauhea työ siinä oli, kuten Röllöpeikossakin.
---

Tänään on vuorossa viimeisten kertakäyttölaustaspukkien teko näyttelyyn. Ne ostetaan sitä mukaa, kun ehdin niitä tehdä! Ja minä kun luulin, ettei kukaan sellaista huolisi kotiinsa! :o

---

Jouluväkertelyä teillekin!


1 kommentti:

  1. Aivan ihana isovarvasnalle <3 En yhtään ihmettele, että ihmiset haluavat sen ostaa :)

    VastaaPoista