Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 17. joulukuuta 2010

17. luukku- Hei uusi mami, täältä tullaan!

Sain tänään valmiiksi tämän tonttupojan, jonka matka lähtee ensi viikolla Suomea kohti.

"Hei uusi mami, näetko minut? Toivottavasti pidät minusta! Tulen pitämään huolta uudesta talostanne. Tuon mukaan nallenikin."


Viime vuonna tein joululahjoiksi tällaisia ovikransseja:


Ompelin pieniä sydämiä, jotka täytin villalla. Liimasin valmiit hiirulaiset kranssiin. Nopeaa, edullista ja nättiä!


Hevosenkenkiinkin liimasin hiirulaiset ja ompelin sydämet nappeineen.
---

Sitten joskus, kun minulla on oma liike, meinaan tehdä tällaisia myyntiin. Kaikkea kun ei voi tehdä alusta asti itse. Minulla on nyt myynnissä noita hevosenkenkiä, joihin olen itse neulahuovuttanut puput. Pupuissa on niin kova työ, että tuotteen hinta nousee liikaa. Siksi täytyy kehitellä myös tuotteita, joihin pystyy käyttämään jotakin valmista.
---
Tunnelmallista joulunalusviikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Mia, tuo on ihana, missä on kaksi hiirtä! Meillä linnut hakkaavat kaikki kranssit rikki, vaikka joka aamu vien niille nejää eri sorttia ruokaa. Tuo olisi sisäoven koriste - meillä.

  VastaaPoista
 2. Onnellinen se mami, joka tonttupojan luokseen saa!

  VastaaPoista
 3. Mia, tuo on aivan IHANA <3 Tarkoitus oli säästää molemmat tontut ensi jouluksi yllätyksenä lapsille, mutta en malttanut ;o) Nyt odottajia on siis useampi...
  Pia

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania! Tonttu suloinen kuin mikä,ja nuo hiiret:-)

  VastaaPoista