Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 3. joulukuuta 2010

Jääkuningatar


Meillä on nyt kokeilussa toisen firman mokkula - ja mikä ilo! Yhteytemme on nyt niin hyvä, että voin kuunnella JOULURADIOTA Suomesta! Ikävä kyllä, tämä mokkula pitää palauttaa tiistaina, joten surkea yhteytemme jatkuu sitten taas. Emme viitsi vielä hankkia tätä mokkulaa, sillä kolmannesta firmasta soitettiin meille ja kerrottiin, että voisimme saada kokeiluumme antennilla toimivan yhteyden! Toki tahdomme kokeilla kaikkea mahdollista, sillä nettiyhteytemme on normaalisti aivan surkea!
---
Nyt siis pinnistelen vielä viimeisiä juttuja näyttelyyn jouluradion soidessa:) Kuvan jääkuningatar on viime vuodelta, mutta nyt tein siihen uudistuksia, jotka kohensivatkin kuningattaren ulkonäköä valtavasti! Se sai uuden harsomekon sekä hienon loistavan valtikan.

1 kommentti:

  1. Onpa kylmän kaunis jääkuningatar! Muutenkin valtavan hienoja ja ilmeikkäitä töitä. Ensimmäistä kertaa tänne eksyin... :)

    VastaaPoista