Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

5. luukku - näyttelyä järjestämässä

Tässä olen vasta järjestelemässä viime vuoden näyttelyä. Siihen meni koko päivä aamusta iltaan. Taustalla näkyi ikkuna sisäpihoineen ja bambuseinineen. Bambut eivät tuo kovin perinteikästä suomalaista joulutunnelmaa pukin pajaan, joten peitin sitten tuon ikkunan joulukankaalla, joka näkyy huomisessa luukussa.

Kaikki näkyvillä olevat tontut, puput ja hahmot ovat minun tekemiäni.Ikkunan taakse sain lumisen maiseman Pollen suuret saappaat - blogista. Kiitos Aimarii!


Näytteillä oli myös neulahuovutettuja tonttutauluja. Lattialla makaa keijuja, jotka ripustin kattoon. Pitkiä räsymattoja en tietenkään löytänyt mistään, joten ostin kaksi pientä mattoa ja laitoin ne peräkkäin niin, että ne näyttivät yhdeltä pitkältä. Hyvin toimi!

5 kommenttia:

 1. Tosi kaunista ja suomalaisen näköistä! :) Ps. Saattaa olla, että tulen Chileen parin vuoden päästä, kun chileläinen ystävä menee naimisiin.

  VastaaPoista
 2. Uskomattoman upeita kaikki nuket ja hahmot! Sinä todella osaat! Upeasti näytillä kaikki, tuonne olisi ilo tulla katselemaan lähemmin. :)

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman paljon kättesi töitä. Näkymät ovat jouluiset joulupukkineen ja tonttuineen. Keijutkin kuuluvat jouluun. Muistan, miten minäkin pienenä koululaisena tanssin koulun joulujuhlassa tonttujen ja keijujen joulua. Olin joskus tonttu, joskus keiju.
  Kiitos, että esittelet taas talvista kuvaani. Omasta mielestäkin se on kaunis. Miten vietät siellä huomista Suomen itsenäisyyspäivää?

  VastaaPoista
 4. Ihania<3

  Uusi lukijasi täällä katselee ihaillen.

  VastaaPoista