Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 31. joulukuuta 2010

Tyynyjä

Kesäisellä Suomenreissullani ostin Hemtexistä kaksi pöytätablettia euron kappale. Päätin tehdä niistä joulutyynyt sohvalle. Lisäksi ostin kaksi verhokappaa samaa sarjaa, mutta punaiset, sekä kaksi samanlaista paneeliverhoa. Tänä jouluna kappaverhot jäivät käyttämättä, sillä meillä ei vielä ole verhotankoja sopivissa ikkunoissa. Paneeliverhot laitoimme peittämään yhtä keskeneräistä seinäosaa.

Joulutyynyjen takaosiin ompelin punavalkoruudullista kangasta. Tyynyistä tuli oikein kivat. Kuvassa taustalla näkyy työhuoneeni ja sotkuinen työpöytäni. Olenkin ajatellut, että ehkä tuohon aukkoon pitäisi myös laittaa verhotanko, jotta voisi vaikka vetää verhon eteen, kun joku tulee käymään ja työhuoneen puolella on kaaos. Tosin täällä Chilessä ihmiset eivät ole niin turhan tarkkoja siitä, onko toisten kodeissa järjestys vai epäjärjestys. Täällä tullaan ja mennään etukäteen ilmoittamatta, eikä siisteysvaatimus ole yhtä kova kuin Suomessa. Ovea emme tahtoneet tuohon aukkoon. Mutta kuten näkyy, meidän täytyy pitää siinä tuollaista pientä aitaa, etteivät urokset mene merkkailemaan lattialla olevia töitäni. Minä pidän kiinni siitä, että kotona täytyy olla siistiä, mutta työhuoneeni annan olla luovan kaaoksen vallassa, sillä jostain syytä minulta ei luonnistu siisti ja järjestelmällinen työskentely ;D

Viimeisessä kuvassa on kälyni Aaron-chihulle lahjaksi tekemäni fleecekankainen joulutyyny. Samanlaisen tein toisen kälyn Milly-chihulle. Näköjään perinteeksi on muodostunut, että koirien lahjat teen aina viime tipassa. Nytkin ompelin täyttöaukot kiinni samalla, kun olimme jo lähdössä joulun viettoon kälyn luokse.
---
Tänään onkin sitten uuden vuoden pippalot. Menemme kälyni luokse Concepcioniin, jotta voimme mennä monen vuoden tauon jälkeen katsomaan ilotulituksia.
---
Oikein menestyksekästä, onnellista, rakkaudentäyteistä ja tervettä vuotta 2011 kaikille blogini lukijoille ja satunnaisille kävijöille!

5 kommenttia:

 1. Oikein hyvaa uutta vuotta!

  Mina tykkaan tuosta, etta ihmiset piipahtavat varoittamatta. Ei ole paineita tarjoamuksista ja siisteydesta jne. Taalla maalla se on aivan tavallinen tapa.

  VastaaPoista
 2. Samoin sinulle oikein hyvää Uutta Vuotta! Ihanat nuo tyynyt!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja iloa uudelle vuodelle 2011:)

  VastaaPoista
 4. Suloista - Kaunista - Antoisaa - Uutta Vuotta Mia sinulle sinne kauas <3

  VastaaPoista