Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 3. joulukuuta 2010

3. luukku - Joulumuori valmistumassa

Ylihuomenna menen Concepcionin keskustaan Rukalihuen-nimiseen paikkaan järjestämään joulunäyttelyäni. Ikävä kyllä Rukalihuenin nettisivut lakkasivat juuri toimimasta, joten en voi pyytää teitä menemään katsomaan paikan sivuja. Rukalihuenissa eli Casa de Luzissa (Valon talo) järjestetään jooga- ja meditaatiokursseja, taidekursseja, aromaterapiaa, hierontoja yms. Alakerrassa on galleria, jossa on aina jokin näyttely menossa. Minulla oli viime joulun alla käsityönäyttely ja nyt tämän joulun alla on käsityön myyntinäyttely. Myyntinäyttelyn idea lähti paikan pitäjiltä, sillä niin moni ihminen olisi tahtonut viime vuonna ostaa töitäni. Tänä vuonna nyt sitten on mahdollisuus. Harmi kyllä, en ole ehtinyt tehdä läheskään niin paljon kuin olisin halunnut, sillä chihuahuan vaatteet ovat vieneet paljon enemmän aikaa kuin viime vuonna.

Joulupukin muori on valmistumassa. Tänä vuonna näyttelyn väreinä ovat valkoinen ja pellava. Mukana on myös vähän hopeaa ja harmaata. Viime vuonna näyttely oli perinteisen puna-vihreä.

Joulumuori oli viime jouluna liian laiha. Tänä vuonna se sai kunnon läskit ympärilleen;)

Hameessa on 13 metriä kangasta. Essu on viime vuodelta ja hieman pinkeä.


Tässä on iloinen tonttukuoro. Tytöt on jo myyty, mutta pojat ovat yhä myytävänä. Mene Peikkokukkulan pajapuotiin katsomaan poikatonttujen hinnat. Ne ovat tarjouksessa!

6 kommenttia:

 1. Joulupukki ja muori ovat tosi kauniita ja komeita!
  Ihanat hepenet liehumassa myös. Kiitos karppivinkeistä! Karpit ovat ihania, mutta en jaksaisi nähdä niin paljon vaivaa. Hauska kuulla miten karpit teillä viihtyy.

  VastaaPoista
 2. Vautsi mikä muori on käsistäsi syntynyt!! Oot kyllä ihan huippu noiden ideoiden ja toteutusten kanssa <3 Innolla odotan postausta näyttelystä!

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä taitava. Mahtavat hämmästyä myyjäisissä isoa joulupukkiasi ja muoria:)
  Kiva kuulla, miten kaikki meni:)

  VastaaPoista
 4. Mikä ihana muori,ja tontutkin ovat ihastuttavia.Ihailen tuota taitavuuttasi ...

  VastaaPoista
 5. Voi hitsi miten ihana tämä muori on!!! Minäkin ihastelen sinun luovuuttaa, taitoa ja näppäryyttä.

  Mukavaa viikonloppua Peikkokukkulalle.

  VastaaPoista