Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 16. elokuuta 2012

Blondin katse

Blondille tyypillinen sivukatse.

6 kommenttia:

 1. Onpa suloinen sivukatse, sivusilmällä pikkusen vilkuilee :) Tuosta muistuu kyynelien kera mieleen meidän Huugo joka nukkui pois yllättäen alkukesästä.. Huugossa oli paljon rotuja, mutta selkeimmin siinä näkyi Kiinan harjakoira, vaikkakin Huugon nakut paikat oli hiukan päinvastaisesti, Huugo oli päälaelta kalju sekä rinta koko maha-alue oli karvaton :) muutoin pieneltä mieheltä löytyi harvat karvat. Ilme oli usein juuri samanlainen kuin Blodilla tuossa kuvassa :)

  VastaaPoista
 2. Ihana,mutta miksi kummassa koiralla on vaatteet,tulee ihan vauva mieleen =)teija

  VastaaPoista
 3. Eija: Osanottoni!

  Teija: Blondilla ei ole lainkaan karvoja vartalossaan, joten sen täytyy käyttää vaatteita ihan kuin ihmistenkin, talvella kylmää vastaan ja kesällä iho täytyy suojata auringolta.

  VastaaPoista
 4. Voi ei,en tiennytkään tästä rodusta juurikaan mitään,meillä kun on "buudeli" joka pärjää ilman asusteita =) Minkähänlaisiin olosuhteisiin tämä rotu on alunperin tarkoitettu,ihanalta näyttää kertakaikkiaan,mutta ihon takia tuntuu olevan melko vaativa.teija

  VastaaPoista
 5. Teija: Katso sivupalkista "kiinanharjakoira", niin siellä on paljon lisää tietoa ja kuvia Blondista. Ihonhoito olisi tosiaan vaativaa, jos harrastaisi näyttelyitä. Nyt kun Blondi on vain kotikoirana, niin ei ole niin väliä, jos sillä on muutamia mustapäitä ;) Palamiselta ja kylmältä tietenkin täytyy suojata päivittäin. Sitä myös täyyy pestä ja rasvata useammin kuin chihuja.

  VastaaPoista