Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Itsetehtyjä, käytettyjä, ostettuja ja saatuja

Minulta on kysytty, alanko nyt ommella lastenvaatteita, kun kerran vauva on tulossa. Tällä hetkellä voisin sanoa, että "EN". En aio unohtaa koiranvaatteita ja siirtyä vauvanvaatepuolelle. Minusta ei ole siihen. Olen yrittänyt väkertää jotakin vauvalle, mutta olen tehnyt sen vähän kuin hampaat irvessä. Jos kerran teen koirille vaatteita, niin tokihan minun tulee osata ja viitsiä tehdä jotakin omalle lapsellenikin! Mutta se on vaikeaa! Ompelin nuo alla olevan kuvan velourhaalarit ja se tuntui tosi vaikealta. Monta kertaa meni pieleen ja jouduin ratkomaan ja tekemään uudestaan.

 Yhden kälyni tytär antoi tuon jakun minulle. Se on ollut hänen pojillaan. Jakku sopii täydellisesti ompelemiini haalareihin...eikä minun tarvitse ommella yläosaa haalareille! Huh ;)


Äiti lähetti Suomesta tällaiset bootsit:

 Ja minä ostin pojalle tällaisen potkupuvun:

Saattaa kyllä olla, että bootsit ovat jo pienet siinä vaiheessa, kun on aika käyttää tuota potkupukua.

Enpä olisi uskonut, että Peikkokukkulan blogissa on joskus VAUVANVAATEPOSTAUKSIA! :o Mutta näin tässä nyt kävi, sorry ;)

10 kommenttia:

 1. Hienothan nuo haalarit ovat! Tossut voit laittaa jollekin tontulle, jos eivät vauvalle käy.

  VastaaPoista
 2. Suloiset haalarit ompelit! :)

  VastaaPoista
 3. Niin se blogi muuttuu kun oma elämäkin muuttuu. Itse VANNOIN että en laita yhtäkään mahakuvaa julkisuuteen, toisin kävi... :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on totta, vauvanvaatteet ei ole mitenkään helppoja tehdä. Taisin tehdä kahdet haalarit ja siihen jäi. Eri juttu on sitten tehdä esim perushousuja tai paitoja, mutta vauvan vaatteet on ehkä helpompi ostaa.
  Ja blogi on tietysti kirjoittajansa näköinen. Olisi hassua jos elämäntilanne ei siinä näkyisi ees jotenkin.
  Tsemppiä vikoihin viikoihin!

  VastaaPoista
 5. Kohta noiden vaatteiden sisällä on ihminen. Jännää!

  VastaaPoista
 6. Ihana toi puku.Tv.ssä tuli maininta sinun blogista yhessä ohjelmassa.

  VastaaPoista
 7. Ihana puku. Minusta on ihanaa, kun sinusta tulee kohta Äitee ja on tosi kiva lukea täältä mitä kirjoitat. Päivän piristys, kun käyn joka päivä tällä. Minäkin huomasin tv se sinun blogista maininan. Ihanaaa jatka samaan malliin toivoo Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 8. Olisi kiva tietää missä ohjelmassa tämä blogi mainittiin. Pliis, kertokaa!

  VastaaPoista
 9. Ohjelma oli koirien turvakoti espanjassa.

  VastaaPoista