Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 27. elokuuta 2012

Uutuuksia syksyyn

Michilandian tuttuihin malleihin on tullut paljon uusia värejä. Tässä joitakin makupaloja.

 Pisara-mantteli, jonka vatsaosa on ruskea, jottei lika näkyisi. Selkään voi valita itse värin.

 Back to basics -fleecenutut koirille ja omistajille, jotka inhoavat vaatteita.

 Tuuli-mantteli, jonka kiinnitys on selkäpuolella.

 Lämpömantteli, joka on kaksinkertaista fleeceä

 Pisara-mantteliin voi myös valita kauluksen, jonka takaosa on korkeampi kuin etuosa.

 Uudet Jeans-valjaat alle 3,5-kiloisille karvakorville.

 Suosittu Puhuri-mantteli

Puhuri

5 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita "koiruuksille".Todella kivannäköisiä. Terv Tepa Seinäjoelta (harmaan kääpiövillakoira Milon omistaja).

  VastaaPoista
 2. Ihania! Sinä sitten jaksat vaikka olet ihan viimeisilläsi:)

  VastaaPoista
 3. Miten suloisia! Mahtaisko nuo olla kääpiövillakoiran kokoa...Lähetän tämän linkin Merille.

  Hyvä että touhuat, minultakin revittiin kirja kädestä, kun lähdin synnyttämään;-) Pari tuntia ennen olin tehnyt 10 kilometrin lenkin...Se oli sellaista kun oli 25 vee;-)

  VastaaPoista
 4. Moi Mia ja pitkiä hermoja näihin päiviin, odottaminen voi olla piinaavampaa kuin se, kun vihdoin pääset asiaan. Ja usean lapsen äitinä voin sanoa, että selviät ihan varmasti synnytyksestä:) Palkinto on huikea ja siitä se yhteinen hieno matka oikeastaan vasta alkaa. Onko miehesi tulossa synnytykseen, onko sellainen tapana siellä? Jos on, osaa hän varmasti tukea sinua mahdollisissa hankalissa vaiheissa synnytystä. Olet hoitanut uskomattoman määrän koiravauvoja ja koiria, sellaisesta en itse ikinä selviäisi (vai selviäisinkö sittenkin?) - ehkä elämässä jännittää kaikki uusi, sinuakin se mitä on edessä, koska et ole sitä ennemmin kokenut.Vauva syntyy syntymäpäivänään, ja mitä valmiimpi hän on, sen parempi. Tässäkin vaiheessa päivillä on merkitystä!:) T. Lotta

  VastaaPoista
 5. Kiva että päivittelet välillä myös koirien vaateuutuuksia:):)Näitä on aina ihana katsella ja miettiä mitä voisikaan taas tilailla.. Joskin koirilla alkaa olla jo hieman liikaa kaikkea, mutta kun tuotteesi ovat niin suloisia kerrassaan:D Onnea loppuodotukseen!

  VastaaPoista